Galatasaray Galatasaray'da Ndombele yemek paketi ile stattan ayrıldı!

Galatasaray'da Ndombele yemek paketi ile stattan ayrıldı!

03.12.2023 - 12:47 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Pendikspor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'da Ndombele'nin görüntüsü yine tartışma yarattı. Maç sonunda yemek paketi ile stattan ayrıldı.

Galatasaray, Süper Lig'in 14'üncü haftasında Pendikspor'a konuk oldu. Sarı-kırmızılılar heyecan dolu maçta son dakikalarda bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

8 MAÇTIR GOL YEMİYOR
Süper Lig'in geride kalan bölümünde 12 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyet sonucunda 37 puan elde eden sarı-kırmızılı takım, 14 maçlık periyotlar itibarıyla tarihinin en iyi performansını sergiledi. Sarı-kırmızılılar bu maçla birlikte, Süper Lig'de bu sezon 8. kez kalesinde gol görmedi.

NDOMBELE BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI
Bu sezon Galatasaray formasıyla toplamda 10 resmi maçta forma giyen 26 yaşındaki orta saha, gol katkısı yapamadı ve beklentilerin altında kalan bir performans sergiledi.

Galatasarayda Ndombele yemek paketi ile stattan ayrıldı

DİŞLERİNİ KARIŞTIRDI
Maç öncesinde takımlar sahaya çıkmadan yedek kulübesine doğru yürürken parmaklarıyla dişlerini karıştıran Ndombele'nin görüntüsü taraftarlar arasında tartışma konusu oldu.

Haberin Devamı

Galatasaraylı taraftarlar, fazla kiloları ve performansıyla eleştirilen Fransız futbolcu için sosyal medyada birçok yorum yaptı.

YEMEK PAKETİ İLE AYRILDI
Son olarak yıldız oyuncu, maç sonunda stadyumdan çıkarken elinde yemek paketiyle görüntülendi.

TÜM FUTBOLCULARA VERİLDİ
Öte yandan maç sonrası Ndombele'nin elindeki yemeğin herkese verildiği ifade edilirken, kimi futbolcunun yemeğini yediği kimi futbolcunun ise yemeğini beraberinde çıkardığı belirtildi.

Yazarlar