Galatasaray Galatasaray'da Nelsson krizi! '3 maçtır yedeğim, kızgın ve şok içindeyim'

Galatasaray'da Nelsson krizi! '3 maçtır yedeğim, kızgın ve şok içindeyim'

11.10.2023 - 13:31 | Son Güncellenme:

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde üst üste başarılı sonuçlar alan Galatasaray'da Victor Nelsson krizi yaşanıyor. Danimarkalı oyuncu yedek kalmasıyla ilgili tepki gösterirken 'En çok şok olan, kızgın olan ve tükenmiş olan benim' ifadelerini kullandı.

Galatasarayda Nelsson krizi 3 maçtır yedeğim, kızgın ve şok içindeyim

Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile 2-2 berabere kalan Manchester United'ı 3-2 mağlup eden Galatasaray'da Victor Nelsson krizi yaşanıyor. Süper Lig'de 8'de 7 yağan Aslan'da Nelsson, Danimarka basınına verdiği röportajda Teknik Direktör Okan Buruk'un tercihini eleştirdi.

Haberin Devamı

KIZGIN VE TÜKENMİŞ OLAN BENİM
"Manchester United maçında oynamadığım için çok kızgındım. Hayal kırıklığına uğradım. Son üç maçtır yedek kulübesindeyim. Bu beni çok şaşırttı. Siz dışarıdan görüyorsunuz ama ben içindeyim. En çok şok olan, kızgın olan ve tükenmiş olan benim. Özellikle Manchester United maçında ilk 11'de olmak isterdim ama ilk 11'de değildim. Son milli takım kampından bu yana garip şeyler oldu."

OKAN BURUK KAZANMAK İÇİN EN İYİ OYUNCULARINI YEDEK BIRAKABİLİYOR
"Sözleşme uzatmadığın için mi yedek bırakıldın?"
"Bilmiyorum. Bu teknik direktör Okan Buruk ve üst düzey yöneticilere sormanız gereken bir soru. Okan Buruk, takımdan sorumlu. Maçları kazanmak için en iyi oyuncularını yedek bırakabiliyor."

Haberin Devamı

Galatasarayda Nelsson krizi 3 maçtır yedeğim, kızgın ve şok içindeyim

AYRILIK SİNYALİ
"Eğer oynamıyorsam ne yapacağım? Futbol oynamak için İstanbul'da yaşıyorum. Oynamazsam başka bir yer bulmak zorunda kalacağım. Bu açık. Yedek kulübesinde oturmayı sevmiyorum"

MİLLİ TAKIM KAMPINA ÇOK HIRSLI GELDİM
"Milli takım kampına kızgın ve çok hırslı geldim. Ancak, bu iyi bir şey. Çünkü, umarım Danimarka Milli Takımı'nda oynayabilirim."

Galatasaray ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Danimarkalı stoper, bu sezon tüm kulvarlarda 13 maça çıktı ve 913 dakika süre aldı.

20 MİLYON EUROYA GÖNDERİLEBİLİR
Serbest kalma bedeli 25 milyon euro olan Danimarkalı oyuncu için yaz döneminde gelen teklifler yetersiz bulunmuştu. Sarı-kırmızılıların, Sanchez’in çabuk adaptasyonu ve başarılı performansı sonrası Nelsson’u satma kararı aldığı bildirildi. Genç stoper için gelecek 20 milyon euroya “tamam” denileceği öğrenildi.
Galatasaray’da Nelsson’un satılma olasılığının güçlenmesiyle beraber devre arasında bir stoper takviyesi için liste oluşturulduğu da bildirildi. Scoutların olası transfer hamlesi için Avrupa liglerinde top koşturan çok sayıda oyuncuyu yakından takip ettikleri vurgulandı.

7 MİLYONA GELDİ
Galatasaray, Nelsson’u Ağustos 2021’de 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında FC Kopenhag’dan kadrosuna katarken, 5 yıllık sözleşme imzalatmıştı. Danimarkalı futbolcu, sarı-kırmızılı formayla 93 resmi maça çıktı. Rakip ağlara 2 gol gönderen Nelsson bir kez de asist yaptı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Nelsson krizi 3 maçtır yedeğim, kızgın ve şok içindeyim