Galatasaray Galatasaray'da Nelsson’a yol göründü

Galatasaray'da Nelsson’a yol göründü

11.10.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılılar formasını Davinson Sanchez’e kaptıran Danimarkalı stoperin kulübede oturarak değer kaybetmesini istemiyor. Ara transferde 20 milyon euroluk bir teklif gelmesi halinde Nelsson’un satılması planlanıyor.

Galatasarayda Nelsson’a yol göründü

Cim-Bom’da son dönemde gözden düşen Victor Nelsson’a yol göründü. Sarı-kırmızılılarda, Danimarkalı stoper için devre arasında yapılacak teklif değerlendirmeye alınacak.

Haberin Devamı

Formasını yeni transfer Davinson Sanchez’e kaptıran Nelsson, Kaan Ayhan’ın da kadroda alternatif olarak bulunması nedeniyle “lüks” haline geldi. Nelsson’un kulübede oturmasının değerini aşağıya çekeceği endişesini taşıyan sarı-kırmızılılar bu nedenle 24 yaşındaki futbolcuyu elden çıkaracak.

Serbest kalma bedeli 25 milyon euro olan Danimarkalı oyuncu için yaz döneminde gelen teklifler yetersiz bulunmuştu. Sarı-kırmızılıların, Sanchez’in çabuk adaptasyonu ve başarılı performansı sonrası Nelsson’u satma kararı aldığı bildirildi. Genç stoper için gelecek 20 milyon euroya “tamam” denileceği öğrenildi.
Galatasaray’da Nelsson’un satılma olasılığının güçlenmesiyle beraber devre arasında bir stoper takviyesi için liste oluşturulduğu da bildirildi. Scoutların olası transfer hamlesi için Avrupa liglerinde top koşturan çok sayıda oyuncuyu yakından takip ettikleri vurgulandı.

Haberin Devamı

Kopenhag’dan 7 milyona geldi

G.Saray, Nelsson’u Ağustos 2021’de 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında FC Kopenhag’dan kadrosuna katarken, 5 yıllık sözleşme imzalatmıştı. Danimarkalı futbolcu, sarı-kırmızılı formayla 93 resmi maça çıktı. Rakip ağlara 2 gol gönderen Nelsson bir kez de asist yaptı.

Yazarlar