Galatasaray Galatasaray'da Ocak ayında iki ayrılık kapıda! Yeni transfer geldiği gibi gidiyor

Galatasaray'da Ocak ayında iki ayrılık kapıda! Yeni transfer geldiği gibi gidiyor

12.10.2023 - 16:41 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoluna doludizgin devam eden Galatasaray'da Ocak ayında iki ayrılık yaşanabilir. Sarı-kırmızılıların yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız oyuncunun da takımdan ayrılma ihtimali bulunuyor.

Galatasarayda Ocak ayında iki ayrılık kapıda Yeni transfer geldiği gibi gidiyor

Yeni sezona Wilfried Zaha, Mateus Tete, Hakim Ziyech, Tanguy Ndombele, Davinson Sanchez ve Mauro Icardi gibi dünya yıldızlarıyla giriş yapan Galatasaray; Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde aldığı başarılı sonuçlarla taraftarını sevindirdi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılarda geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan kadro büyük ölçüde korunurken dünyaca ünlü yıldızlarla daha güçlü kadro oluşturuldu. Galatasaray'ın Ocak ayında da bazı hamleler yapabileceği konuşulurken iki oyuncunun takımdan ayrılabileceği iddia edildi.

Galatasarayda Ocak ayında iki ayrılık kapıda Yeni transfer geldiği gibi gidiyor

OLIVEIRA VE BAKAMBU İLE YOLLAR AYRILABİLİR

Galatasaray'da ayrılıklar kapıda. Sarı kırmızılı ekipte, devre arasında bazı futbolcuların satılabileceği öğrenildi. TRT Spor'un haberine ve Sergio Oliveira ve Cedric Bakambu ayrılığıa en yakın iki isim konumunda.

Geçen sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunda pay sahiplerinden biri olan Sergio Oliveira, bu sene beklentilerin gerisinde kaldı. 31 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz yıl sarı kırmızılı formayla oynadığı 34 lig maçının 30'unda 11'de yer almıştı.

Haberin Devamı

Portekizli futbolcu, bu sezon ise ligde yalnızca 3 kez 11'de mücadele etti. Ndombele ve Kerem Demirbay'ın da o bölgeye transferi sonrası Sergio Oliveira, mevkisinde 3'üncü tercih konumuna geriledi.

Tecrübeli futbolcunun, bu durumdan memnun olmadığı ve daha fazla forma giymek istediği öğrenildi. Sarı kırmızılı yönetim, devre arasında Oliveira için gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak.

Galatasarayda Ocak ayında iki ayrılık kapıda Yeni transfer geldiği gibi gidiyor

YENİ TRANSFER BAKAMBU DA TOPUN AĞZINDA

Galatasaray'da ayrıca, Cedric Bakambu ile de Ocak ayında yolların ayrılması mümkün. Mauro Icardi'nin dikkat çekici performansı nedeniyle Bakambu, sarı kırmızılı kulüpte fazla forma şansı bulamadı.

32 yaşındaki futbolcu, henüz Galatasaray forması altında golle tanışamadı. Yönetimin, Demokratik Kongolu futbolcu için gelecek teklifleri değerlendireceği gelen haberler arasında.

Galatasarayda Ocak ayında iki ayrılık kapıda Yeni transfer geldiği gibi gidiyor

NELSSON İÇİN DE TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

Galatasaray'da Davinson Sanchez'in transfer edilmesinin ardından yedek kulübesine mahkum olan Victor Nelsson da sarı-kırmızılıların sözleşme uzatma teklifini geri çevirdi. Teklif gelmesi durumunda Victor Nelsson'un da takımdan ayrılma ihtimali bulunuyor. Danimarkalı oyuncu milli takım kampında gündeme dair çok çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Galatasaray yaz transfer döneminde Nelsson için İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'dan resmi teklif almıştı. Sözleşmesinde 25 milyon euroluk serbest kalma bedeli bulunan Nelsson için yapılan teklif yetersiz bulunmuş ve Danimarkalı oyuncu takımda kalmıştı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Ocak ayında iki ayrılık kapıda Yeni transfer geldiği gibi gidiyor

NELSSON: KIZGINIM, TÜKENDİM

Danimarka Milli Takımı’nın Helsingör kentindeki Marienlyst Hotel’deki kampında, ülkenin önde gelen tabloid gazetelerinden Ekstra Bladet’e bir röportaj veren Nelsson, her ne kadar baba olarak hayatının en mutlu anlarından birini yaşamış olsa da, o günden bu yana Galatasaray’da yedek kalmasından ötürü kızgın, hayal kırıklığı ve acıyı yaşadığını belirtti. Özellikle Manchester United maçıyla bağlantılı olarak konuşan milli stoper, “Şu anda çoğunlukla şoktayım, kızgınım ve tükenmiş durumdayım” yorumunu yaptı.

SÖZLEŞMEYİ UZATMIYOR

Old Trafford’daki maçta ilk on birde başlamayı planladığını söyleyen Nelsson, karşılaşmadan bir gün önce kadroda olmadığını öğrendiğini öne sürdü. Durumuyla ilgili hocayla ve kulüp başkan yardımcısıyla konuştuğuna değinen Galatasaraylı futbolcu, “Oynamazsam İstanbul’da ne yapacağım? Yedek kulübesinde bankta oturamam” dedi.

Haberin Devamı

Victor Nelsson, Galatasaray geçen sezon şampiyonluğundan sonra sözleşmeyi uzatmaya yakın olduğunu dile getirerek, “Aslında taraflar görünüşe göre anlaşmışlardı ama artık tamamen rafa kaldırıldı” dedi.

Galatasarayda Ocak ayında iki ayrılık kapıda Yeni transfer geldiği gibi gidiyor

'BANA BUNU SORMA'

Son milli aradan sonra sözleşmemi uzatmak istemediğimi kendilerine bildirdim. Düşündüm, üç yılım kaldığını gördüm ve bir sene daha uzatamayacağım sonucuna vardım” diye konuştu. Muhabirin, “Bu kararın takımdan atılmanızla bir ilgisi olabileceğini düşünüyor musunuz?” sorusuna ise, “Bana bunu sorma” yanıtını verdi. Sevilla’ya gitmeye çok yakın olduğunu ve hamile kız arkadaşı için yanlarında bir ebenin de bulunduğu uçak rezervasyonunun bile hazır olduğunu belirten Nelsson, “Şu anda Galatasaray’dayım” yorumunu yaptı.

NEVZAT DİNDAR: OCAK AYINDA AYRILABİLİR

Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV'de Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı. Dindar, Nelsson'un Danimarka basınına yaptığı açıklamaların hemen öncesinde oyuncunun Ocak ayında takımdan ayrılabileceğini aktardı. Nevzat Dindar, "Nelsson'a gelen teklif değerlendirilebilir. Onu kulübede tutmak lüks olacak. Şampiyonlar Ligi hedefinde uzaklaşılırsa devre arasında Galatasaray 20'ye satar. Nelsson seneye takımda kalmaz diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yazarlar