Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı sonrası dikkat çeken sözler

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı sonrası dikkat çeken sözler

26.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, Antalyaspor maçı öncesi oyuncularıyla toplantı yaptı. Talebelerine uyarılarda bulunan deneyimli teknik adam, Fenerbahçe-Kasımpaşa karşılaşmasını örnek gösterdi.

Galatasarayda Okan Buruktan Fenerbahçe maçı sonrası dikkat çeken sözler

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımla bir toplantı yaparak, Antalyaspor maçı öncesi uyarılarda bulundu. 

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takımın teknik patronunun, Fenerbahçe-Kasımpaşa karşılaşmasını örnek göstererek, “İşte gördünüz... İşimizin kolay olmadığının ispatı bu maç. Biz bu yüzden her maçımızı kazanmak zorundayız. Bize her türlü zorluğu çıkaracaklar. Kendi işimizi kendimiz görelim ve kimin en iyi olduğunu sahada gösterelim” dediği öğrenildi.

Galatasaray’ın teknik patronu, Beşiktaş maçı öncesi kayıp ve ceza istemediğini de ekleyerek, “Beşiktaş deplasmanına lider gitmemiz, moral açısından önemli. Ayrıca gereksiz kart ve ceza istemiyorum” uyarısını yaptığı bildirildi.

BAŞKAN DURSUN ÖZBEK SIKINTILARINI DİLE GETİRECEK

Galatasaray’da öfke büyüyor. Mauro Icardi’nin görüntüler nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmesinin ardından, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında son dakikada verilen penaltıya isyan eden sarı-kırmızılılarda bu kez Başkan Dursun Özbek, sıkıntılarını dile getirecek.

Haberin Devamı

Galatasarayda Okan Buruktan Fenerbahçe maçı sonrası dikkat çeken sözler

Resmi siteden zehir zemberek bir paylaşım yapan ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile beraber tüm kurulları istifaya davet eden sarı-kırmızılılarda, Başkan Özbek’in yarın önemli açıklamalar yapacağı öğrenildi. Özbek’in, resmi siteden yazılı olarak yapılan açıklamayı bu kez sözlü olarak dile getireceği belirtildi.

Galatasaray Başkanı’nın, özellikle 3 VAR hakemi ile ilgili duyulan rahatsızlığı kamuoyuna sunacağı bildirildi. Dursun Özbek’in, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında VAR koltuğunda bulunan Erkan Engin ile beraber, yine bu sezon Galatasaray maçlarındaki kararları ile tepki toplayan Mustafa İlker Coşkun ve Emre Malok’un bir daha görev almaması için tepkisini göstereceği öğrenildi.