Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk'tan futbolcularına derbi uyarısı

Galatasaray'da Okan Buruk'tan futbolcularına derbi uyarısı

01.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Okan Buruk, bugünkü maçın zor geçeceğini anlattı, “Ertesi gün de derbi maçı var. Oradan ne çıkacağı belli olmaz. Tekrar bir seriye başlamak için ilk adımı Adana Demir karşında atalım” diye teşvik etti.

Galatasarayda Okan Buruktan futbolcularına derbi uyarısı

Galatasaray’da Adana Demirspor maçının hazırlıkları dün akşam yapılan antrenmanla tamamlandı.

Teknik Direktör Okan Buruk, takımla yaptığı toplantıda, kendilerini zor bir 90 dakikanın beklediğini belirterek, “Ligdeki pozisyonumuzu korumak için önemli ve zor bir maça çıkacağız. Ertesi gün de derbi maçı var. Oradan ne çıkacağı belli olmaz. Tekrar bir seriye başlamak için ilk adımı Adana Demirspor karşında atalım” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Konyaspor mücadelesiyle sarı kart cezasını tamamlayan Nelsson bugün sahadaki yerini alabilecek. Ancak Konyaspor ile oynanan maçta sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Berkan Kutlu, Adana Demirspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Bu arada sezon başından bu yana 45 bin ortalamaya oynayan sarı-kırmızılıların tribünleri bugün de dolacak. Karşılaşmanın biletleri tamamen tükenirken, 50 bine yakın tarafların tribünde olması bekleniyor.

ÖZBEK'İN CEZASI KALDIRILDI

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in 21 gün hak mahrumiyeti ve 50 bin TL’lik para cezasını kaldırırken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus için yapılan itirazı reddetti. Kurul ayrıca; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un 200 bin TL’lik para cezası ile Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’nun 2 maçlık men cezasını onadı.

Haberin Devamı