Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk'un güveni başarı zinciri!

Galatasaray'da Okan Buruk'un güveni başarı zinciri!

21.10.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Beşiktaş maçı öncesi, son dönemdeki derbi performansına güveniyor. Bugüne kadar oynanan 4 derbiden 3 galibiyet, 1 yenilgi alan Teknik Direktör Okan Buruk, başarı zincirini devam ettirmek istiyor.

Galatasarayda Okan Burukun güveni başarı zinciri

Buruk yönetiminde geçen sezondan bu yana iyi bir performans ortaya koyan ve büyük maçlarda taraftarının yüzünü güldüren sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe’yi içerde ve dışarda 3-0’lık skorlarla rahat yenerken, Beşiktaş’ı evinde 2-1 devirmiş, deplasmanda ise 3-1 kaybetmişti. Aslan yine derbi olmasa bile Trabzonspor karşılaşmalarında, deplasmanından golsüz berabere dönerken, evinde ise 2-1 kazanmıştı. Bu sezon ise şu ana kadar büyüklerden Trabzonspor ile karşılaşan Cim-Bom, sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın derbilerdeki başarılı istatistiğinin oluşmasında Mauro Icardi’nin performansı da özel bir yer tutuyor. Arjantinli futbolcu, Beşiktaş’a karşı iki maçta 3 gol atarken, Fenerbahçe karşısında 2 gol, 1 asist buldu. Sarı-kırmızılıların yıldız ismi, geçen sezon bordo-mavililere karşı 1 gol, 1 asist yaptı, bu yıl ise iki gol attı.

YILDIZLARA GÖZ HAPSİ

Rams Park’ta Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray’ın bazı yıldız futbolcuları bu akşam ve Bayern Münih maçında mercek altına alınacak. İngiliz ve Alman kulüpleri, Sacha Boey için temsilcilerini gönderirken, Kerem Aktürkoğlu için Atletico Madrid ve Tottenham yetkilileri rezervasyon yaptırdı. Rus ekipleri ise Abdülkerim Bardakçı için stattaki yerini alacak. CSKA Moskova ve Lokomotiv Moskova kulüpleri, Abdülkerim’in transferi için Türkiye’ye çıkarma yapacak. Tüm kulüpler arka arkaya oynanacak iki karşılaşmayı takip edecek.

Haberin Devamı

Yazarlar