Galatasaray Galatasaray'da pozitif enerji! Mauro Icardi fırtınası

Galatasaray'da pozitif enerji! Mauro Icardi fırtınası

23.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da değişen iklim, liderliği ve rekorları meydana getirdi. Dünya devi yıldızlar gelmesine rağmen üst düzey arkadaşlık gelişti. Teknik Direktör Buruk’un iyi niyetli dokunuşları, tüm futbolcuların özgüvenini geliştirdi.

Galatasarayda pozitif enerji Mauro Icardi fırtınası

Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde kazanmaya ve rekorlar kırmaya devam ederken, bu tablo Florya’da değişen iklim sayesinde geldi.

Haberin Devamı

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde süper yıldızlar bir araya gelmesine rağmen arkadaşlık üst düzeye çıkarken, oyuncular birbirleriyle vakit geçirmeye başladı. Genç teknik adamın oyuncularla kurduğu samimi ilişki ile beraber her futbolcusuna bir şekilde dokunması, pozitif bir tablo meydana getirdi. Buruk iyi niyetle oyuncularının güvenini kazanırken, İstanbul’daki maçlarda karşılaşmadan önce kampa bile girilmedi.
Antalyaspor maçındaki bir kare de kulüptekileri çok etkiledi. Gol sevinci için reklam panosunun üzerine çıkan Icardi’nin düşmemesi, Rashica’nın onu arkasından tutması, bu arkadaşlığın bir karesi olarak değerlendirildi.

ÖRNEK BİR TABLO

Ligde ve kupada üst üste 12. kez kazanan Cim-Bom’da Okan Buruk, 1959’dan sonra üst üste 12 resmi maç kazanan ilk teknik direktör olarak kulüp tarihine geçti. Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılılar, ligde 5 maç daha kazanırsa Beşiktaş’ın 1959-1960 sezonundaki 13 maçlık galibiyet serisini de geçmiş olacak.

Haberin Devamı

İZİN YAPTI, PARİS'E GİTTİ

Cim-Bom’un yıldız ismi Mauro Icardi, Antalya maçının ardından Paris’e gitti. Sarı-kırmızılılarda oynamayanlar ya da az süre alanlar dün antrenmana çıkarken, diğerleri tatil yaptı. Sarı-kırmızılılar bugün de izin yapacak ve Giresun maçının hazırlıklarına yarın 18.00’de gerçekleştireceği idmanla devam edecek.

Galatasaray, kadınların 9-0’lık galibiyetini, sosyal medya hesabından, “Benzer mutluluklar, benzer sevinçler” diye duyurdu.

"SÜPER ICARDI"

G.Saray ve Icardi’nin performansı, dünya basınında önemli bir yer buldu. Basın organları, Arjantinli yıldızı göklere çıkardı, takımı uçuşa geçirdiği vurgulandı.

Dünya yıldızlarını bir araya getiren Galatasaray’ın arka arkaya gelen galibiyetleri ve liderliği, yurt dışındaki birçok basın organının dikkatini çekerken, Mauro Icardi’nin performansı da ön plana çıkarıldı.

İşte bazı basın organlarında yazılanlar:

LA NACION (Arjantin): Icardi attığı goller ve mimikleriyle Galatasaray taraftarının kalbini kazanıyor, takımının Türkiye Süper Ligi zirvesindeki yerini sağlamlaştırmasına yardımcı oluyor. Icardi; Sampdoria, Inter ve PSG’deki performanslarıyla göz önünde bulunduğu Avrupa’nın merkezinden uzaklaştı. Ancak Galatasaray’da dışlanmaktan çok uzakta görünüyor.

Haberin Devamı

OLE (Arjantin): Icardi, Antalyaspor ile oynanan maçın 49. dakikasında Arjantinli bir orta aldı ve güzel bir kafa vuruşuyla perdeyi açtı. Hızla tribünlere koştu, ve elleri kulaklarının arkasında Topo Gigio’yu taklit ederek her zamanki kutlamasını taraftarla birlikte yaptı.

NEWSBY ITALIA (İtalya): Türkiye’de süper Icardi! Gol sonrası yaptığı sevinç herkesi yerinden etti. Icardi’nin Galatasaray’daki sihirli anları devam ediyor. Çıktığı son 7 maçta 6 gol kaydetti. Inter’de ve PSG’nin ilk yılında bizi alıştırdığı ritmine geri döndü. Icardi için hayranlar artık çıldırıyor.

TUTTOMERCATO (İtalya): Galatasaray’ın uçuşu devam ediyor. Icardi galibiyette belirleyici bir rol oynadı.

SPORT MEDIASET (İtalya): Türkiye’nin en iyisi Mauro Icardi yine golde var. Galatasaray uçuyor.

AS (İspanya): Galatasaray, üst üste dokuzuncu galibiyetiyle Türkiye Ligi liderliğini pekiştirdi. Mauro Icardi attığı kafa golüyle galibiyette önemli rol oynadı.

Haberin Devamı

MUNDO DEPORTIVO (İspanya): Icardi başlattığı zaferi sonlandırdı. Galatasaray, Icardi’nin gol attığı maçta Antalyaspor’u 2-1 mağlup ederek liderliğini pekiştirdi. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray vazgeçmediği komutayı devam ettirdi.

L’EQUIPE (Fransa): Mauro Icardi yine gol attı, Galatasaray’a karşı konulamıyor.

NELSSON RAHATLATTI

Antalya maçında sakatlanan stoper Nelsson’un durumunun ciddi olmadığı bildirildi. Aksi durumda, Galatasaray’ın bu hafta sonu oynanacağı Giresun karşılaşmasında Abdülkerim’in de cezalı olması, sarı-kırmızılıları sıkıntıya sokacaktı.