Galatasaray Galatasaray'da Sacha Boey sürprizi! Bayern Münih'te hayal kırıklığı yarattı

Galatasaray'da Sacha Boey sürprizi! Bayern Münih'te hayal kırıklığı yarattı

23.03.2024 - 10:08 | Son Güncellenme:

Ocak ayında Türk futbol tarihine geçen rekor bedelle Bayern Münih'e transfer olan Fransız oyuncu, Almanya'da beklentilere henüz yanıt veremedi. Sarı-kırmızılılarda Boey sürprizi yaşandı. Bu durum camiada heyecan yarattı.

Galatasarayda Sacha Boey sürprizi Bayern Münihte hayal kırıklığı yarattı

Ara transfer döneminde Galatasaray'dan 30 + 5 milyon Euro'luk rekor bonservis ücreti ile Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey'nin Almanya kariyeri istediği gibi başlamadı. Şu ana kadar toplamda iki kez sahaya çıkabilen Fransız sağ bek, kendisini gösterme şandı elde edemedi.

Haberin Devamı

Hayal kırıklığı yarattı

Oynadığı 2 maçın 1'inde de sol bekte görev yapan Boey performansıyla eleştiri oklarını üzerine çekti. Bir de kısa sürede 2. sakatlığını yaşayan ve 6 hafta sahalardan uzak kalacak olan Sacha Boey, Almanya’da hayal kırıklığı yarattı.

Galatasarayda Sacha Boey sürprizi Bayern Münihte hayal kırıklığı yarattı

Boey sonrası Aurier

Alman basınına göre 23 yaşındaki futbolcunun yaz döneminde kiralık gönderilme ihtimali var. Galatasaray’ın da süreci yakından takip ettiği ve olası bir kiralama durumunda devreye girebileceği belirtiliyor. Çünkü Aslan, Boey sonrası sezon sonuna kadar Serge Aurier ile sözleşme imzalamıştı.

Yollar ayrılacak

Ancak Fildişili oyuncu, Afrika Uluslar Kupası'nda yaşadığı sakatlık nedeniyle henüz Sarı-Kırmızılı formayı giyemedi. Tecrübeli futbolcuyla Haziran ayında yolların ayrılması planlanıyor.