Galatasaray Galatasaray'da 'şampiyonluk' kararları! Nef Stadı'na dev ekran kurulacak

Galatasaray'da 'şampiyonluk' kararları! Nef Stadı'na dev ekran kurulacak

27.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da, Ankaragücü maçı sonrasında şampiyonluk kutlamalarının olabileceği planlanarak dönüş saati esnek bırakıldı. Ayrıca İstanbul’a gelişte, Fenerbahçe derbisi düşünülerek abartılı kutlamadan kaçınılacak. Nef Stadı’na da dev ekran kurulacak.

Galatasarayda şampiyonluk kararları Nef Stadına dev ekran kurulacak

Galatasaray, 30 Mayıs Salı günü oynayacağı Ankaragücü maçı için önemli kararlar aldı. Sarı-kırmızılı kulüp, Ankara’da kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edeceği gün için planlarını buna göre yaptı.

Haberin Devamı

İşte o kararlar...

1. Ankara dönüşü şampiyonluk durumunda takım Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gitmeyecek. Fenerbahçe maçı öncesi abartılı sevinçten kaçınılacak. Yine o gün, oyuncuların araçları tesislerde olmayacak.

2. Sarı-kırmızılı taraftar, Ankaragücü maçını, Nef Stadı’na kurulacak dev ekrandan izleyebilecek. Bunun için hazırlık yapıldı. Binlerce taraftar maçı statta takip edecek.

3. Basketbolda da Galatasaray Nef, Türk Telekom ile Sinan Erdem Spor Salonu’nda 30 Mayıs Salı günü 18.00’de karşılaşacak. Sarı-kırmızılı kulüp, basket maçına gelecek taraftarların 20.00’da başlayacak Ankaragücü karşılaşmasını izleyebilmesi için Türkiye Basketbol Federasyonu’na başvurdu. İzin verilirse basket maçından sonra salonda ekrandan futbol müsabakası izlenecek.

Haberin Devamı

4. Ankara uçağının dönüşü, Eryaman Stadı’ndaki muhtemel kutlamalar düşünülerek esnek bırakıldı.

BOEY'A 18.5 MİLYON EURO

Sacha Boey’a İngiltere’den bir teklif daha... Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un Londra çıkarmasında Arsenal dışında Brighton’ın da Fransız oyuncu için teklif sunduğu öğrenildi. Premier Lig’de sezonun flaş ekibi olan Brighton’ın, Boey için 18.5 milyon euro teklif ettiği belirtildi.

Galatasaray’ın ise pazarlıklara 25 milyon euro ile başladığı bildirildi. Tottenham’ın ilgilendiği Nelsson için ise Almanya ve İtalya’dan başka takımların da devrede olduğu belirtildi. Danimarkalı futbolcunun serbest kalma bedeli 25 milyon euro...

ZANIOLO'NUN CEZASI ONANDI

Tahkim Kurulu, Galatasaraylı Nicolo Zaniolo’ya verilen iki maçlık cezayı onadı.

Rakibine yönelik ciddi faulü nedeniyle PFDK’nın verdiği iki resmi müsabakadan men cezasında değişikliğe gitmeyen kurul, ayrıca Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e verilen 100 bin lira ile sarı-kırmızılı kulübe verilen toplam 452 bin 500 TL tutarındaki cezaları da onamış oldu. Kurul ayrıca Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a verilen 100 bin lira ile sarı-lacivertlilerin toplam 466 bin liralık cezalarına yapılan itirazları da reddetti.