Galatasaray Galatasaray'da Sergio Oliveira kararı! Göğüs kası kopmuştu

Galatasaray'da Sergio Oliveira kararı! Göğüs kası kopmuştu

17.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray, göğüs kasında kopuk oluşan Sergio Oliveira’nın durumunu dört gözle bekliyor. Sarı-kırmızılılar, Portekizli futbolcuyla ilgili yol haritasını belirledi.

Galatasarayda Sergio Oliveira kararı Göğüs kası kopmuştu

Cim-Bom’da önceki gün yaşanan sürpriz sakatlığın ardından transfer stratejisi yeniden belirlenecek. Sergio Oliveira’nın ağırlık çalışırken göğüs kasının kopması nedeniyle Galatasaray’da hesaplarda farklılık oluşurken, sarı-kırmızılılar için yeni bir çalışma başlatılacak.

Haberin Devamı

Salonda ağırlık çalışırken göğüs kasına kopuk oluşan Portekizli futbolcunun ameliyat ihtimalinin bulunduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılıların Oliveira ve menajeriyle bir değerlendirme yapılarak buna göre bir yol haritasını izleyecekleri ifade edildi.

Tecrübeli oyuncunun, ameliyatına karar verilmesi halinde sahalara dönüşünün birkaç ayı bulabileceği bildirildi. Bu durumda oyuncunun kontratının gözden geçirilebileceği, hatta ligin ikinci yarısı için sözleşmesinin dondurulabileceği vurgulandı.

Yabancı kontenjanı nedeniyle son derece dikkatli ve ölçülü hareket eden Galatasaray’ın bir kontenjandan tasarruf edebilmek için böyle bir yol izleyebileceği vurgulandı.

Geçen sezonki şampiyonluğa önemli katkıları bulunan Portekizli futbolcu, bu sezon istediği istikrarı yakalamadı. Sadece 10 karşılaşmada, onda da sonradan oyuna girerek Galatasaray’a faydalı olmak için gayret gösteren Sergio Oliveira, lig ve Avrupa toplamında 2 gol, 2 de asiste imza attı.

Haberin Devamı

BURUK'UN AKLI DERBİDE

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk’un aklında, 24 Aralık’ta oynanacak Fenerbahçe derbisi var. Sarı-kırmızılı teknik adamın, 20 Aralık’taki Fatih Karagümrük maçında bu nedenle kadroda bazı değişiklikler yapmayı planladığı öğrenildi. Kadıköy’deki Fenerbahçe maçını fazlasıyla önemseyen Buruk’un Karagümrük karşılaşmasında bazı isimleri dinlendireceği belirtildi.

Tecrübeli teknik adamın, Boey ve Sanchez gibi sınırda bulunan isimlerle beraber, yine sakatlıktan çıkan ama tam olarak randıman vermeyen oyuncularla ilgili değerlendirme yaptığı bildirildi.

Karagümrük maçında hata istemeyen ama aynı zamanda Fenerbahçe maçını da önemseyen sarı-kırmızılı hocanın çalışmalarını bu yönde gerçekleştirildiği ve buna göre hazırlıklar yaptığı vurgulandı.

Yazarlar