Galatasaray Galatasaray'da son dakika Dursun Özbek gelişmesi! Canlı yayında duyurdu

Galatasaray'da son dakika Dursun Özbek gelişmesi! Canlı yayında duyurdu

10.05.2022 - 12:17 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gözler 11 Haziran'da yapılacak seçime çevrildi. Sarı Kırmızılılarda eski başkanlardan Dursun Özbek'in yeniden aday olacağı iddia edilirken Burak Elmas'ın da yeniden başkanlığa aday olması gündemde. Dursun Özbek konusunda ise sıcak bir gelişme yaşandı. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları...

Galatasarayda son dakika Dursun Özbek gelişmesi Canlı yayında duyurdu

Bu sezon Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa'da başarısız bir sezonu geride bırakan Galatasaray'da gündemin ana maddesi 11 Haziran'da yapılacak seçimler. Sarı Kırmızılılarda en çok merak edilen konulardan biri 11 Haziran'daki seçimler... Son günlerde eski başkanlardan Dursun Özbek'in adı yeniden başkan adaylığı için gündeme geldi.

Haberin Devamı

Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Galatasaray'daki son gelişmeleri Skorer TV'de değerlendirdi.

Nevzat Dindar, Dursun Özbek'in başkan adaylığı, Burak Elmas'ın yeniden başkanlığa adaylığını açıklaması, Torrent'in geleceği ve transferdeki son gelişmelere kadar birçok konuda önemli ifadeler kullandı.

Nevzat Dindar'ın değerlendirmeleri şu şekilde;

"TORRENT VE MUSLER ARASINDA SOĞUK RÜZGARLAR ESMİŞ"

"Sivas maçının ardından Florya'da soğuk rüzgarlar esmiş belli ki... Torrent'in sözleri sonrası Muslera tepkisini sahada gösterdi. İnanılmaz bir performans sergiledi. Torrent'in aklındaki kaleci Muslera değil. Torrent geleceğini görebilse kesinlikle Muslera ile devam etmez. Bir imkanı olsa farklı bir tercihi olabilirdi. Muslera'nın kulüp içindeki konumu farklı efsane isimler arasında yer alıyor. Muslera sorusunu bekliyormuşcasına uzun cevap verdi. Torrent'in burayı küçümsediğini görüyorum ama Galatasaray çok büyük bir marka. City, Barcelona ve Bayern Münih'teki ortam farklı ama Torrent bizim futbol iklimimizi küçümsüyor. Torrent'te üstten bakma durumu var. Torrent'in buradan sorna yeni durağı İspanya'da olur mu olmaz mı bu bile belli değil."

Haberin Devamı

Galatasarayda son dakika Dursun Özbek gelişmesi Canlı yayında duyurdu

KAFA KARIŞTIRAN CEVAP

"Basın toplantısı bittiğinde Torrent'e "Türkçe dersi alacak mısınız?" sorusu soruldu. Torrent "Zamanım olursa" şeklinde cevap verdi. Basın toplantısında hiçbir mşey yaşanmamış gibi bir yıl daha Galatasaray'da kalacağını söyledi. Galatasaray yönetimi içindeki çelişkiler de kamuoyunun kafasını karıştırıyor. Burak Elmas, Torrent'i bir koz olarak kullanıyor. Seçime girecekse Torrent'i gönderip girer. Seçilmezse ise elini hiçbir şeye sürmez."

"BURAK ELMAS SEÇİLSE BİLE TARAFTAR RAHAT BIRAKMAZ"

"Burak Elmas aday olup seçilse bile taraftar rahat bırakır mı? Çok zor. Taraftarın içinde bulundum hiçbir zaman başkana küfür edilmedi. Taraftarın gözünde kredisi yok ama burası Türkiye. Birkaç transferle bakış açıları değişebilir. Burak Elmas'ın aklından geçenleri kimse bilmiyor. Burak Elmas'ın yeniden aday olup olmayacağı henüz netlik kazanmadı."

Haberin Devamı

"İKİ KULÜP BİRLİKTE YÜRÜYECEKSE YILDIZ KONUSUNUN KAPANMASI LAZIM"

"Fenerbahçe ile yakınlaşmanın Galatasaray'daki karşılığı negatiftir. Naklen yayın gibi konularda Fenerbahçe'yle ikili ilişkiler yürütülebilir ama bazı hassas durumlarda Galatasaray'a karşı geliniyor. Sadece naklen yayın değil birçok konuda Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yan yana olduğunu görüyoruz. Bu stratejik olarak değerlendirilebilir. Ama bu durum kendi içlerinde sorun yaratabilir. Galatasaray içerisinde bu yakınlaşmanın sonuçları olacak. İki kulüp birlikte yürüyecekse bir kere yıldız konusunun kapanması lazım."

Galatasarayda son dakika Dursun Özbek gelişmesi Canlı yayında duyurdu

"DURSUN ÖZBEK'E BASKI VAR"

"Dursun Özbek'e başkanlık için baskı var ama şu an için aday olur diyemiyorum. Zamanında büyük bir travma yaşamıştı. O dönemde devam edebilseydi birçok proje sona erecekti. Sportif bir başarı da geleceekti. Bunun yarattığı bir travma var."

TAZMİNAT BEDELİ 2.1 MİLYON EURO

"Torrent gönderilirse bil ki Burak Elmas seçime girecek. Yönetimde de Torrent'in gönderilmesi durumunda tazminatı bu ismi getirenlerin ceplerinden ödemesi düşüncesi var. Torrent'in yardımcılarıyla birlikte tazminatı 2.1 milyon Euro."

Haberin Devamı

Galatasarayda son dakika Dursun Özbek gelişmesi Canlı yayında duyurdu

"AYSAL 'DERİN GALATASARAY'I' OYNUYOR"

"Ünal Aysal kendisini farklı bir şekilde konumlandırıyor kulüp içerisinde. Ünal Aysal'ın biraz derin Galatasaray'ı oynadığını düşünüyorum. Galatasaray'da önemli aktörlerden biri olarak öne çıkmak istediğini düşünüyorum. Eski yöneticilerle görüşüyor ama Aysal ile ilgili algı hep negatiftir."

"50-60 MİLYON EUROLUK BONSERVİS KAZANILABİLİR"

"Galatasaray'ın şu ortamda oyuncu alışından ziyade oyuncu satışı da gündemde. Kerem-Milan konusu görüşülüyor. Nelsson'a Premier Lig'den teklifler var. Marcao ve Muhammed'e de teklifler var. Cicaldau'yu da buna ekleyebiliriz. Yaklaşık 50-60 milyon euroluk bir gelirden bahsediyoruz."

Galatasarayda son dakika Dursun Özbek gelişmesi Canlı yayında duyurdu

"SENSIBILE VE TORRENT'İN ARASI AÇIK"

"Seçimde bir sürpriz bekliyorum. Fırat Develioğlu diye biri çıkıp seçimi iptal ettirdi. Her türlü senaryo yaşanabilir. Torrent, Babel'i beğeniyor. Hollandalı futbolcu için 'Kalsın' raporu var ama bu rapor yerine ulaşır mı bilmiyorum. Sensibile ile Torrent'in arası açık."

Haberin Devamı

TRANSFER GELİŞMELERİ

"Bernardeschi başta olmak üzere bu oyuncuların seçim kozu olarak kullanılmasını doğru bulmuyorum. İtalya'da Sensibile'nin kaynakları ve bağlantıları olması sebebiyle içi boş haberler değil. Xheka da listede. Umut Bozok konusunda da Galatasaray'ın bir hamle yapmasını bekliyorum."

"Elneny olmaz ama ekonomik olarak iyi bir başkan gelirse o maliyet karşılayabilir. Yıllık 2.5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme istiyor. Şu anki yönetimin bunu gerçekleştirmesi çok zor. Burak Elmas transfer çalışması yapıyor. Bu isimlerin bir bölümü doğru. Elneny'yi Fatih Terim istiyordu. Burak Elmas devam ederse Elneny'yi almaz. Devre arasında Elneny'nin yerine Pulgar'ı aldılar. Bekleyip görmek lazım."

"YUNUS AKGÜN KONUSU BELİRSİZ"

"Yunus Akgün, Galatasaray'ın oyuncusu ama geri döner mi o belli olmaz. Menajerleri Avrupa'ya götürmek istiyor Yunus'u.. Şu anda her şey belirsiz olduğu için beklemek gerekiyor."