Galatasaray Galatasaray'da sürpriz iki ayrılık! Görüşmeler başladı, yeni adresi...

Galatasaray'da sürpriz iki ayrılık! Görüşmeler başladı, yeni adresi...

25.07.2022 - 10:38 | Son Güncellenme:

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da transferler kadar takımdan ayrılacak isimler de merak ediliyor. Sarı Kırmızılılarda sürpriz iki ayrılık yaşanmak üzere!

Galatasarayda sürpriz iki ayrılık Görüşmeler başladı, yeni adresi...

Kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçından 2-1 galip ayrılan ve yeni transferi Seferovic'in golüyle moral bulan Galatasaray'da transferde önemli gelişmeler yaşanıyor. Savunma, orta saha ve hücum hattına transfer yapması beklenen Galatasaray'da takıma katılacak isimler kadar ayrılacak isimler de büyük önem taşıyor.

Haberin Devamı

OKAN BURUK'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçının ardından transfere dair önemli açıklamalarda bulundu. Buruk, "Bize eklenecek oyuncular olabilir. İnşallah güzel, başarılı ve Galatasaray'a yakışır bir takım olacağız" ifadelerini kullandı.

Okan Buruk'un açıklamaları sonrası gözler yeniden transfere çevrildi. Orta sahada 6 numara pozisyonuna transfer yapmak isteyen Galatasaray'da prensip anlaşmasına varılan Florian Grillitsch transferinde pürüz çıktı. Avusturyalı futbolcuyla yapılan görüşmelerin ardından anlaşma sağlanamadı. Oyuncunun eşiin Almanya ve Avusturya dışına çıkmak istememesi sebebiyle Florian Grillitsch, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton'la da anlaşma sağlayamadı. Oyuncunun kariyerine Almanya Bundesliga'da devam etmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transferde isimlerin sızdırıldığını ve bundan rahatsızlık duyduklarını belirtti. Buruk, transferlerin gizli kalması adına çalışma yapacaklarını ifade etti.

Galatasarayda sürpriz iki ayrılık Görüşmeler başladı, yeni adresi...

ALİ AKMAN AÇIKLAMASI

Okan Buruk, Galatasaray ile adı Grillitsch hakkında da gelen soruya, "Grillitsch ile görüşmemiz olmuştu ama bizim de soru işaretlerimiz var. Şu anda bir takımla çalışmıyor, direkt takım idmanına başlayabilecek oyuncular üstünde duracağız." şeklinde cevap verdi.

Ali Akman ile ilgili ise şu anda net bir şey olmadığını belirten Okan Buruk, "Ali Akman ile ilgili bir düşüncemiz oldu. Kulüple bu anlamda görüşmeler oldu. Ancak, şu anda net bir şey yok. Türk rotasyonu içerisinde bize destek verebilir. Ancak, şu an net bir şey yok." dedi.

Okan Buruk son olarak Morutan'a teklifler olduğunu belirterek, "Kulübümüzün vereceği kararlar. Hayırlısı diyelim" dedi ve sözlerini noktaladı.

Galatasarayda sürpriz iki ayrılık Görüşmeler başladı, yeni adresi...

FORVETE DOLBERG HAMLESİ

Haris Seferovic'ten sonra ikinci bir forvet oyuncusu üzerinde daha çalışmalara devam eden G.Saray, Nice'den ayrılması beklenen Kasper Dolberg'i takibe almıştı. Fotomaç'ın Danimarka basınından derlediği haberlere göre, 24 yaşındaki yıldız için resmi görüşmeler başlamış görünüyor. Sarı-kırmızılılar, Danimarkalı forvet için kiralama talebini sundu. Fransız ekibinde gözden düşen ve ayrılacaklar listesinde yer alan genç golcü için temaslar sıklaştırıldı. Kasper Dolberg'e büyük bir yatırım yapan ve vazgeçmek istemeyen Nice, 1 yıl kiralama teklifine sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda sürpriz iki ayrılık Görüşmeler başladı, yeni adresi...

20 MİLYON EURO'YA GELDİ

Kariyerine ülkesinin takımı Silkeborg'da başlayan Dolberg, ardından Ajax'ın yolunu tuttu. Yıldızını Hollanda ekibinde parlatan 24 yaşındaki forvet, 2016 yılında yükseldiği A Takım'da 119 karşılaşmaya çıktı. 45 gol ve 19 asistlik performans göstererek dikkat çekti. 2019 yılında Nice'in 20.5 milyon euro ödeyerek kadrosuna kattığı Dolberg, Fransız ekibinde ise 85 karşılaşmada forma giydi. 24 gol ve 7 asistle oynadı. Danimarka Milli Takımı'nda da boy gösteren yıldız, 35 milli maçta 10 kez sevinci yaşadı.

Galatasarayda sürpriz iki ayrılık Görüşmeler başladı, yeni adresi...

GALATASARAY'DA SÜRPRİZ İKİ AYRILIK

44 yıl aradan sonra döndüğü Süper Lig’de ilk sezonunda kalıcı olmayı başaran Yeşil-Beyazlılar, ikinci senesinde ise gözünü üst sıralara dikmek istiyor. Çotanaklar’da bu doğrultuda takviye çalışmaları hız kazanmış durumda. Fanatik'te yer alan habere göre Giresunspor’un transfer hedefinde Taylan Antalyalı var. Orta sahada oynayan oyuncu için kiralama teklifi yapılacak. Okan Buruk’un o bölgeye transfer istemesi sonucu gözden düşen Taylan için teknik direktör Hakan Keleş’in ısrarcı olduğu ifade ediliyor. Savunmaya da takviye yapacak olan Giresunspor’un listesinde iki aday var. Uruguay Premier Ligi takımlarından Penarol forması giyen 29 yaşındaki Uruguaylı stoper Ramon Arias’la bir süredir görüşmeler devam ediyor. Transferde önemli mesafe katedildi. Karadeniz temsilcisi oyuncuyu kadrosuna katmaya yakın.

Haberin Devamı

Galatasarayda sürpriz iki ayrılık Görüşmeler başladı, yeni adresi...

LUYINDAMA DA GİRESUNSPOR'UN RADARINDA

Fanatik'in haberine göre Galatasaray’da kadroda düşünülmeyen stoper Luyindama da Giresunspor’un hedefleri arasında yer alıyor. Deneyimli stoperle görüşmelere başlandığı ifade edildi. Kuzey ekibi, ayrıca Fenerbahçe ’den Muhammed Gümüşkaya’yı kiralık olarak takıma kazandırmak adına yaptığı görüşmelerde mutlu sona ulaşmak üzere.

Haberin Devamı

Galatasarayda sürpriz iki ayrılık Görüşmeler başladı, yeni adresi...