Galatasaray Galatasaray'da Yunus Akgün'den sonra bir ayrılık daha! Çılgın bonservis geliri

Galatasaray'da Yunus Akgün'den sonra bir ayrılık daha! Çılgın bonservis geliri

25.08.2023 - 11:27 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Molde'yi deplasmanda 3-2 mağlup ederek grup aşamalarına katılma adına büyük avantaj elde eden Galatasaray'da gözler transfere çevrildi.

Galatasarayda Yunus Akgünden sonra bir ayrılık daha Çılgın bonservis geliri

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Molde'yi 3-2 mağlup ederek İstanbul'daki rövanş öncesi büyük avantaj yakalayan Galatasaray'da tüm gözler ikinci maça çevrildi. Sarı-kırmızılılar, İstanbul'da Molde'yi bir kez daha mağlup ederek adını Şampiyonlar Ligi gruplarına yazdırmak istiyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'da önemli transfer gelişmeleri de yaşanıyor. Molde ile oynanan ilk maçta sahanın yıldızlarından biri olan Yunus Akgün bu sabaha saatlerinde İngiltere'ye uçtu. Yunus Akgün'ün Leicester City ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Galatasaray'da Yunus Akgün'den sonra bir ayrılık daha kapıda. Sarı-kırmızılılar yıldız oyuncunun satışından önemli bir gelir hedefliyor. İşte ayrıntılar...

Galatasarayda Yunus Akgünden sonra bir ayrılık daha Çılgın bonservis geliri

Haberin Devamı

GALATASARAY, RAMOS TRANSFERİNİ BİTİRMEK ÜZERE

G.Saray transferde Sergio Ramos bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Cim-Bom, dünyaca ünlü İspanyol stoperin transferinde önemli mesafe aldı.

PSG ile yollarını ayıran 37 yaşındaki futbolcu istediği ücrette indirime gidince dev transferde yeni bir süreç başladı.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalması halinde yeniden değerlendirme yapacağını söyleyen Ramos’un yıllık ücrette 5 milyon euroya kadar indiği ve anlaşmanın artık an meselesi olduğu aktarıldı.

Pazarlıklara bonuslarla beraber yıllık 10 milyon eurodan 2 senelik kontrat isteğiyle başlayan Ramos’un Galatasaray için gittiği indirim dikkat çekti.

Galatasarayda Yunus Akgünden sonra bir ayrılık daha Çılgın bonservis geliri

Savunmaya takviye planlayan sarı-kırmızılılar işin sportif getirisi yanında reklam ve marka değeri açısından yaratacağı etkiyi düşünerek hareket ediyor.

Galatasaray’ın Ramos’a senelik 4 milyon eurodan 1+1 kontrat sunduğu ve taraflar arasındaki 1 milyon euroluk farkın kısa sürede kapanmasının beklendiği bildirildi. Maddi konularda anlaşma sağlanması halinde İspanyol futbolcunun sözleşme imzalaması için İstanbul’a davet edileceği öğrenildi.

YUNUS AKGÜN, İNGİLTERE'YE UÇTU

Norveç’te harika bir performans sergileyen genç futbolcunun Leicester City’ye transferi gerçekleşecek. Oyuncunun gitme arzusunda olduğu ve bu yüzden yapılan anlaşmanın bozulmayacağı belirtildi. Galatasaray, Yunus için İngiliz kulübüyle kiralama+satın alma ve bonusları içeren toplamda 10 milyon euroluk bir anlaşma yapmıştı.

Haberin Devamı

Leicester City ile anlaşan Yunus Akgün, İstanbul’dan ayrıldı. O anları böyle paylaştı.

Galatasarayda Yunus Akgünden sonra bir ayrılık daha Çılgın bonservis geliri

TIMBER YERİNE NELSSON

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Victor Nelsson, Arsenal'in transfer listesine girdi. İtalyan basınında yer habere göre, Arsenal, Jurrien Timber'ın sakatlığının ardından yeni stoper arayışlarına başladı.

İngiliz ekibinin, stoper takviyesi için 4 adayı olduğu ve bunlardan birinin de Nelsson olduğu belirtildi.

25 MİLYON EURO

Danimarkalı savunma oyuncusunun Galatasaray ile sözleşmesinde 25 milyon euro'luk serbest kalma maddesinin yer aldığı hatırlatıldı.

2021 yılından bu yana Galatasaray'da forma giyen 24 yaşındaki futbolcunun sarı-kırmızılı kulüp ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Galatasaray forması altında şu ana kadar 86 maçta sahaya çıkan Nelsson, 2 gol attı ve 1 asist yaptı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Yunus Akgünden sonra bir ayrılık daha Çılgın bonservis geliri

Yazarlar