Galatasaray Yunus Akgün imza için İngiltere'ye uçtu! İşte G.Saray'ın kazanacağı rakam

Yunus Akgün imza için İngiltere'ye uçtu! İşte G.Saray'ın kazanacağı rakam

25.08.2023 - 08:24 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Molde'yi son dakika golüyle 3-2 geçti ve avantjı kaptı. Sarı-kırmızılı takımda Yunus Akgün imza için İngiltere'ye uçtu.

Yunus Akgün imza için İngiltereye uçtu İşte G.Sarayın kazanacağı rakam

Şampiyonlar Ligi play-off turunda deplasmanda Molde ile karşılaşan Galatasaray son dakika golüyle sahadan 3-2 galip ayrıldı. Bir yandan transferde hız kesmeyen sarı-kırmızılı kulüpte bir ayrılık yaşanıyor. Yıldız isim İstanbul'dan ayrıldı.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN KAPISI ARALANDI
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında Molde'yi Norveç'te Sergio Oliveira, Mauro Icardi ve Fredrik Midtsjö'nün golleriyle 3-2 mağlup ederek gruplara kalma iddiasını güçlendirdi. Sarı-kırmızılılar 29 Ağustos Salı günü Molde'yi RAMS Park'ta ağırlayacak. Galatasaray her türlü galibiyet ve beraberlikte Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı garantileyecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE ÖZEL TRANSFER HAMLELERİ
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi gruplarına kalması halinde yapacağı transferler de merak ediliyor. Sarı-kırmızılılar, Sergio Ramos başta olmak üzere birçok önemli yıldızı kadrosuna katmak için girişimlerine hız verecek. Galatasaray'da orta sahaya yapılacak transferler de önem kazandı. Molde deplasmanında Torreira'nın yokluğu hissedilirken Berkan Kutlu ve Sergio Oliveira'nın performansları da eleştiri topladı.

Haberin Devamı

YUNUS AKGÜN LEICESTER YOLUNDA
Norveç’te harika bir performans sergileyen genç futbolcunun Leicester City’ye transferi gerçekleşecek. Oyuncunun gitme arzusunda olduğu ve bu yüzden yapılan anlaşmanın bozulmayacağı belirtildi. Galatasaray, Yunus için İngiliz kulübüyle kiralama+satın alma ve bonusları içeren toplamda 10 milyon euroluk bir anlaşma yapmıştı.

İSTANBUL'DAN AYRILDI
Leicester City ile anlaşan Yunus Akgün, İstanbul’dan ayrıldı. O anları böyle paylaştı.

Yunus Akgün imza için İngiltereye uçtu İşte G.Sarayın kazanacağı rakam

GALATASARAY'DAN SALİH ÖZCAN İÇİN RESMİ GİRİŞİM
Galatasaray yerli oyuncu kalitesini artırmak adına Borussia Dortmund'da forma giyen milli futbolcu Salih Özcan'ı gündemine aldı. Sarı-kırmızılılar, Borussia Dortmund'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Galatasaray'ın 1 milyon euro kiralama ve 5 milyon euroluk satın alma opsiyonlu teklifi Alman ekibi tarafından reddedildi. Galatasaray ve Borussia Dortmund'un Salih Özcan için yeniden görüşmelere başlayabileceği kaydedildi.

Sky Almanya'da yer alan haberde "Salih Özcan'ın Galatasaray'a transfer olabileceğine dair söylentiler bir süredir ortalıkta dolaşıyordu. Borussia Dortmund'un orta saha oyuncusu Sky'a yaptığı açıklamada Türkiye'nin en iyi kulübünden gelen teklifi doğruladı." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

İşte Salih Özcan'ın Sky Sports Almanya'ya yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar:

"Galatasaray'dan Tteklif geldi. Menajerim beni arayarak teklifi iletti. Galatasaray çok büyük bir kulüp ama ben tamamen yeni sezona odaklanmış durumdayım ve buradaki sözleşmemin bitmesine daha üç yıl var. Geleceğin ne getireceğini göreceğiz ama dediğim gibi şu anda burada mutluyum ve şu anda odak noktam Borussia Dortmund."

Salih Özcan kendisine yöneltilen "1 Eylül'e kadar transfer olmayacak mısın?" şeklindeki soruya "Hiç sanmıyorum. Kesinlikle hayır." cevabını verdi.

Yazarlar