Galatasaray Galatasaray'da Zaniolo'ya kapı göründü! Rekor bonservisle ayrılıyor

Galatasaray'da Zaniolo'ya kapı göründü! Rekor bonservisle ayrılıyor

11.08.2023 - 10:45 | Son Güncellenme:

Galatasaray'daki geleceği merak edilen İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Birçok talibi bulunan İtalyan yıldız rekor bir bonservisle sarı-kırmızılı ekipten ayrılmak üzere. İşte detaylar...

Galatasarayda Zanioloya kapı göründü Rekor bonservisle ayrılıyor

Galatasaray daha futboluna doyamadan Nicolo Zaniolo ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. İtalyan yıldız, şu sıralarda Galatasaray kadrosunun en çok rağbet gören isimlerinin başında geliyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın geride kalan sezonun ortasında Roma'dan transfer ettiği Nicolo Zaniolo 6 aylık Türkiye macerasının ardından yol ayrımında. Yaz transfer döneminde kadrosunu Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu ve Kerem Demirbay gibi isimlerle güçlendiren sarı-kırmızılılar, Tete'yi de transfer ederek Şampiyonlar Ligi kadrosunu oluşturmaya başladı.

Galatasarayda Zanioloya kapı göründü Rekor bonservisle ayrılıyor

Takımda bazı oyuncularla yol ayrımına gitmesi beklenen sarı-kırmızılılarda Yunus Akgün, Olimpiu Morutan, Yusuf Demir ve Nicolo Zaniolo'nun ayrılığa en yakın isimler olduğu iddia ediliyor. Galatasaray özellikle Nicolo Zaniolo'dan yüklü miktarda bonservis geliri elde etmeyi planlıyor.

Serbest kalma bedeli 35 milyon euro olan İtalyan yıldızın transferi için her gün yeni bir gelişme yaşanıyor.

Haberin Devamı

SAKATLIĞI SEBEBİYLE SLOVENYA'YA GÖTÜRÜLMEDİ

Nicolo Zainolo'nun takımdan ayrılacağına yönelik haberler Zalgiris ile oynanacak rövanş maçı öncesinde alevlendi. Teknik direktör Okan Buruk, sakatlığı sebebiyle Zaniolo'nun kadroda yer almadığını açıklamıştı.

Zaniolo'nun takımdan ayrılacağı söylentilerinin gündeme bomba gibi düştüğü dönemde İtalyan yıldız, NK Olimpija Ljubljana ile oynanan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçının kadrosunda da yer almadı.

Galatasarayda Zanioloya kapı göründü Rekor bonservisle ayrılıyor

İNGİLTERE'DEN DEV TEKLİF

Fanatik'in haberine göre 23 yaşındaki futbolcuya son olarak Monchi’nin sportif direktörlüğünü yaptığı Aston Villa teklif yaptı. Aynı pozisyonda oynayan oyuncusunun sakatlanması sebebiyle devreye giren İngiliz devi, 3.5 milyon Euro kiralama artı çeşitli bonuslar içeren satın alma opsiyonlu bir teklif sundu. Villa’nın bonservisi almaya karar vermesi ve bu başarı bonuslarının gerçekleşmesi durumunda, Galatasaray’ın 30 milyon Euro gibi bir gelir elde edeceği ileri sürüldü.

TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLADI

Nicolo Zaniolo ile ilgilendiklerini itiraf eden Unai Emery, İtalyan futbolcu için, "Listede o var ve başkaları da var. Bir forvet değil, çok yönlü. Sahip olduğu niteliklerle bize yardımcı olacak bir futbolcu. Listede başka isimler de var" dedi.

TEKLİFLER YÜKSELİYOR

Haberin Devamı

Günün bir başka sürprizi de Zenit’ten geldi. Rus kulübünün, dün yapılan yalanlamaya rağmen Zaniolo’ya senelik 9 milyon Euro’luk flaş bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Zenit’in bonservis bedeli olarak da Galatasaray’a 35 milyon Euro’luk çıkış maddesini ödeyeceği iddia ediliyor. Bu durumda Zaniolo’nun kararı belirleyici olacak.

Galatasarayda Zanioloya kapı göründü Rekor bonservisle ayrılıyor

HAYALİ JUVENTUS

Ayrıca genç futbolcunun daha önce “Hayalim” dediği Juventus da Cim Bom’a teklif hazırlığında. İtalyan devi ise 28 milyon Euro ile Galatasaray’ın kapısını çalacak gibi görünüyor. Yönetim de Tete’nin transferi sonrasında Zaniolo’nun satışına oldukça sıcak yaklaşıyor.

Yazarlar