Galatasaray Galatasaray'da Rashica için çözüm bulundu! İşte ödenecek bonservis

Galatasaray'da Rashica için çözüm bulundu! İşte ödenecek bonservis

11.08.2023 - 09:51 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, transferde gaza bastı. Takıma katılan yıldız futbolcular ile kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılı ekip geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Rashica için de çözümü buldu. İşte detaylar...

Galatasarayda Rashica için çözüm bulundu İşte ödenecek bonservis

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Okan Buruk'un da istediği Rashica'nın transferi için aradığı çözümü buldu.

Haberin Devamı

OKAN BURUK AÇIKLAMIŞTI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kosovalı yıldız futbolcuyla ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, "Sevdiğimiz ve beğendiğimiz bir oyuncu. Şartlar oluşursa kadromuzda olmasını düşünüyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Galatasarayda Rashica için çözüm bulundu İşte ödenecek bonservis

GALATASARAY PERFORMANSI

Norwich CitY İLE olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden ve geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak mücadele eden 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, sarı-kırmızılı takım ile çıktığı 30 karşılaşmada 6 gol ve 7 asist kaydetti.

KADROYA ALINMADI

Galatasaray, Rashica için çalışmalarına devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı. Kosovalı futbolcu, bonservisinin bulunduğu Norwich City'nin Hull City ile oynadığı maçın kadrosuna alınmamıştı.

Haberin Devamı

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Uzun süredir Norwich’le Milot Rashica’nın bonservisi için pazarlık halinde olan Galatasaray, son olarak masadaki rakamı 8 milyon Euro’ya kadar indirdi. Sarı-Kırmızılı kulübün gözden çıkardığı rakam ise 5 milyon Euro.

Galatasarayda Rashica için çözüm bulundu İşte ödenecek bonservis

TRANSFER ZANİOLO'YA BAĞLI

Fanatik'te yer alan habere göre Rashica ile anlaşan Galatasaray, teklifi artırmak için bir süredir bekliyordu. Eğer Zaniolo, tahmin edildiği gibi 30 milyon Euro ve üzerinde bir rakama satılırsa, Galatasaray buradan gelecek parayla daha fazla vakit kaybetmeden Rashica’nın transferini tamamlayacak. Sarı-Kırmızılılar’ın bu durumda 7 milyon Euro’ya kadar çıkabileceği konuşuluyor.