Galatasaray Galatasaray'dan bonservissiz transfer! Fernando Muslera ve Lucas Torreira faktörü

Galatasaray'dan bonservissiz transfer! Fernando Muslera ve Lucas Torreira faktörü

03.03.2023 - 18:36 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'dan sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Sarı-kırmızılılarda kurmayların, 28 yaşındaki sol beki bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katabileceği vurgulandı. Galatasaray'ın tecrübeli futbolcuya 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunacağı belirtildi.

Galatasaraydan bonservissiz transfer Fernando Muslera ve Lucas Torreira faktörü

Galatasaray'da kurmaylar ara transfer ve tescil döneminde çalışmalarına devam ederken bir yandan da gelecek sezon adına hamlelerine başladı. Sarı-kırmızılıların, sezon sonunda boşa çıkacak olan 28 yaşındaki sol beke 3 yıllık sözleşme önerisinde bulunacağı İtalyan basını tarafından duyuruldu.

Haberin Devamı

Meksika ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli sol bekin transferi için Lucas Torreira ve Fernando Muslera'nın da devreye girebileceği belirtildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

ZANIOLO TRANSFERİ DİKKAT ÇEKTİ

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray devre arası transfer döneminde de kadrosuna önemli takviyelerde bulundu. Sarı-kırmızılılar, Roma'dan Nicolo Zaniolo'yu 15 milyon euro bedelle kadrosuna dahil etti. Süper Lig devi, Sassuolo'dan Kaan Ayhan'ı 400 bin euro karşılığında kiraladı. Kaan Ayhan'ın sözleşmesinde satın alma opsiyonu maddesinin yer aldığı vurgulandı.

Galatasaraydan bonservissiz transfer Fernando Muslera ve Lucas Torreira faktörü

Galatasaray, sol bek mevkisi için Hatayspor'dan Sam Adekugbe ile anlaşma sağladı. 28 yaşındaki sol bek sezon sonuna kadar kiralandı. Sam Adekugbe'nin sözleşmesinde 1 milyon euroluk satın alma opsiyonu maddesinin bulunduğu belirtildi.

Haberin Devamı

AYRILIKLAR YAŞANDI

Süper Lig devinde Okan Buruk'un kadroda düşünmediği isimlerle yollar ayrıldı. İsmail Çipe'nin sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucunda feshedildi. Benfica'dan kiralanan Haris Seferovic'in kiralık anlaşması devre arasında sonlandırıldı. Galatasaray'da formsuz performansıyla eleştiri toplayan Patrick van Aanholt, PSV Eindhoven'a kiralandı. Genç futbolculardan Metehan Baltacı ile yeni sözleşme imzalandı ve geçici olarak Manisa FK'ya gönderildi.

Galatasaraydan bonservissiz transfer Fernando Muslera ve Lucas Torreira faktörü

GASTON SILVA SÜRPRİZİ

Takvim'in İtalyan basınına dayandırdığı habere göre; Galatasaray, Meksika temsilcisi Puebla'da forma giyen Gaston Silva için harekete geçti. Sarı-kırmızılıların, 28 yaşındaki Uruguaylı sol beki sezon sonunda kadrosuna katmak istediği vurgulandı.

Meksika ekibi Puebla ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek olan Gaston Silva'nın vatandaşları Fernando Muslera ve Lucas Torreira'nın da bu transferde etkili rol oynayabileceği kaydedildi. Galatasaray'ın Uruguaylı sol beke 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunmaya hazırlandığı aktarıldı.

Galatasaraydan bonservissiz transfer Fernando Muslera ve Lucas Torreira faktörü

28 yaşındaki sol bek bu sezon Puebla'da 27 müsabakada forma şansı buldu. Uruguaylı oyuncu bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asist üretti. Gaston Silva'nın güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

Haberin Devamı

Defensor altyapısında yetişen tecrübeli futbolcu daha sonra Torino, Granada, Independiente, Huesca ve Cartagena formaları giydi. Gaston Silva, 2022-2023 sezonu başında bonservis bedeli olmadan Puebla'nın yolunu tuttu.

Yazarlar