İtalya Serie A Paulo Dybala dava açıyor! 'Bana borçları var'

Paulo Dybala dava açıyor! 'Bana borçları var'

03.03.2023 - 18:11 | Son Güncellenme:

Juventus ile sözleşmesi sona erdikten sonra Roma'ya transfer olan Paulo Dybala'dan flaş bir hamle geldi. Arjantinli on numaranın Serie A devine dava açmaya hazırlandığı vurgulandı.

Paulo Dybala dava açıyor Bana borçları var

Roma'nın yıldızı Paulo Dybala, Juventus'a karşı harekete geçti. Arjantinli futbolcu, İtalya'da mali polis teşkilatı tarafından bir saat dinlendi. Paulo Dybala'nın dava açmak için hazırlandığı belirtildi.

Haberin Devamı

İtalya'da mali polis teşkilatının başlattığı Prisma soruşturması kapmasında konuşan Paulo Dybala'nın açıklamaları büyük ses getirdi.

Paulo Dybala dava açıyor Bana borçları var

YEDİ SEZON JUVENTUS'TA OYNADI

Juventus'un 2015-2016 sezonunda Palermo'dan 41 milyon euro bedel karşılığında transfer ettiği Paulo Dybala, 7 sezon boyunca Torino temsilcisinde forma giydi. Arjantinli futbolcu Juventus kariyerinde 293 müsabakada forma şansı buldu. Paulo Dybala bu karşılaşmalarda 115 kez rakip fileleri havalandırdı ve 48 gol pası verdi.

Paulo Dybala, Juventus formasıyla 5 kez Serie A şampiyonluğu, 4 kez İtalya Kupası şampiyonluğu ve 3 kez İtalya Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Paulo Dybala dava açıyor Bana borçları var

JUVENTUS'UN 15 PUANI SİLİNDİ

Juventus'un geçmişte yaptığı skandallar İtalya'da mali polis teşkilatının dikkatinden kaçmadı. İtalya Futbol Federasyonu, Juventus'un 15 puanını silme kararı aldı.

Haberin Devamı

Torino Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 2021 yılında başlattığı 2019-2020 ve 2020-2021 sezonları mali hesaplarının incelendiği "Prisma" soruşturması dahilinde, Kasım 2021'de ve Mart 2022'de kulübün Torino, Milano ve Roma kentlerindeki ofislerinde de aramalar yapıldı.

Siyah-beyazlı kulüpte söz konusu dönemde yer alan yöneticiler ile futbolculardan Paulo Dybala, Alex Sandro ve Federico Bernardeschi de savcılık tarafından soruşturma çerçevesinde bilgilerine başvurulmak üzere ifadeye çağrıldı.

Paulo Dybala dava açıyor Bana borçları var

DYBALA: BANA 3 MİLYON BORÇLULAR

Paulo Dybala'nın mali polis teşkilatına verdiği ifade ortaya çıktı. Juventus'ta son maaşının ne zaman ödendiğini hatırlamayan Paulo Dybala'nın Juventus'un kendisine hala borcu olduğunu bildirdiği ifade edildi.

3 milyon 700 bin euro alacağı olduğunu belirten Paulo Dybala'nın son ödeme tarihi Nisan 2023'te olan ödemenin ödenmemesi halinde avukatlarının yazılı talebiyle dava açacağını aktardığı belirtildi. Durum hakkında konuşan Arjantinli on numara, "Paramı geri istiyorum ama herhangi bir dava açmadan hem benim hem de Juventus için sorunlardan kaçınıyorum" ifadelerini kullandı.