Galatasaray Galatasaray'dan çılgın Icardi planı! 50 bin kişi önünde gövde gösterisi

Galatasaray'dan çılgın Icardi planı! 50 bin kişi önünde gövde gösterisi

01.06.2023 - 10:55 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluğa uzanan Galatasaray, takımın elde ettiği başarıda büyük pay sahibi olan Mauro Icardi'nin bonservisi için harekete geçti. Sarı-lacivertli ekibin çılgın Icardi planı ortaya çıkarken, eşi benzeri görülmemiş bir organizasyon düşünülüyor. İşte detaylar...

Galatasaraydan çılgın Icardi planı 50 bin kişi önünde gövde gösterisi

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray deplasmanda Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-kırmızılı ekipte sezonun yıldızları arasında yer alan Icardi'nin geleceği merak ediliyordu. Galatasaray yönetiminin Icardi planı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

BU SEZONA DAMGA VURDU

Sezon başında PSG'den kiralanan Arjantinli golcü, en önemli maçlarda attığı kritik goller, takımın zorlandığı anlarda şapkadan çıkarttığı tavşanlar ile şampiyonluğun en büyük mimarlarından birisi oldu. Attığı gollerden sonra yaptığı sevinçle, taraftarların onun için söylediği "Aşkın Olayım" şarkısıyla Icardi, Galatasaray'da unutulmaz bir sezon geçirdi.

Sadece gol atmakla kalmadı asist krallığında üst sıralara oynayacak kadar da arkadaşlarına servis yaptı. Bitiricilik anlamında "Ben hala Avrupa'nın en iyi forvetlerinden biriyim!" diye bas bas bağırdı ve en nihayetinde de Galatasaray taraftarlarına çok istedikleri şampiyonluğu hediye etti. Eğer Galatasaray'ın şampiyonluk hikayesine bir başkahraman yazılacaksa bu isim tartışmasız Mauro Icardi oldu.

Haberin Devamı

Arjantinli yıldız Galatasaray formasıyla 25 karşılaşmada forma giyerken 22 gol atıp 8 asist yaptı.

Galatasaraydan çılgın Icardi planı 50 bin kişi önünde gövde gösterisi

'BURADA ÇOK MUTLUYUM

Tecrübeli golcü transferle ilgili soruya şu cevabı vermişti: "Tatilden sonra göreceğiz. Şu anda başka bir kulüple kontratım var. Bununla ilgili görüşülmesi gerekiyor. Burada çok mutluyum. Taraftarları çok seviyorum. Kulübü çok seviyorum. Burada birçok insan bana çok iyi yardımcı oluyor. Mutluyum ancak konuşulması gereken çok şey var."

KUTLAMALARDA ÖN PLANDA

Süper Lig'de 21 golle harika bir sezon geçiren, tam da şampiyonluk haftalarında takımı adeta tek başına sırtlayan Mauro Icardi, kutlamaların da yıldızıydı. Başkent'teki sevinç gösterilerinin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki kutlamada da büyük coşku yaşayan Icardi, güneş gözlükleriyle adeta bir pop star gibi taraftarların karşısına çıktı. Türkçe şarkılar ve marşlar söyleyen, elindeki meşaleyi yakıp zıplayan, bir ara davul çalan ve taraftara 3'lü çektiren Arjantinli golcü, muhteşem bir gece yaşattı. Takım arkadaşları da eğlence boyunca Icardi'nin yanındaydı.

Galatasaraydan çılgın Icardi planı 50 bin kişi önünde gövde gösterisi

ICARDI İÇİN 50 BİN KİŞİLİK İMZA TÖRENİ

Fanatik'te yer alan habere göre Galatasaray camiası, PSG'den kiralanan 30 yaşındaki santrforu artık kesinlikle kaybetmek istemiyor. Yönetim vakit kaybetmeden Güney Amerikalı yıldızın bonservisini almak için çalışmaları başlattı. Eğer PSG ile anlaşma sağlanabilirse, görkemli bir organizasyon planı da var. Sarı-Kırmızılılar, Icardi'nin imza törenini statta 50 bin kişinin önünde yapmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Yazarlar