Galatasaray Galatasaray'dan dev santrfora transfer teklifi! Alman basını duyurdu

Galatasaray'dan dev santrfora transfer teklifi! Alman basını duyurdu

03.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın gelecek sezon adına kadrosuna bir forvet takviyesi daha yapmak istediği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda sezon sonunda boşa çıkacak dev forvete transfer teklifini sunduğu iddia edildi.

Galatasaraydan dev santrfora transfer teklifi Alman basını duyurdu

Spor Toto Süper Lig'de sezonun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına kadro planlamasına başladı. Sarı-kırmızılılarda forvet pozisyonuna bir golcünün daha dahil edilmesinin planlandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin bu doğrultuda gündemine aldığı dev forvete ilk teklifini yaptığı ortaya çıktı. Başarılı oyuncu için Avrupa'dan çok sayıda takımın devrede olduğu vurgulandı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

İNGİLTERE'DE TRANSFER ZİRVESİ

Galatasaray'da şampiyonluk sonrası kurmayların hızlı davrandığı öğrenildi. Fabrizio Romano'nun haberine göre; Süper Lig devinin kurmayları geçtiğimiz hafta İngiltere'de transfer görüşmelerinde bulundu.

Galatasaray'da kurmayların Sacha Boey ve Victor Nelsson'a yönelik transfer teklifleri doğrultusunda görüşmelerde bulunduğu belirtildi. İngiliz kulüplerinin Nicolo Zaniolo'ya da yakın ilgi gösterdiği ifade edildi.

Galatasaraydan dev santrfora transfer teklifi Alman basını duyurdu

Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılılarda Hakim Ziyech transferinin bitirilmesinin planlandığı aktarıldı. Süper Lig devinin, Chelsea'de gözden çıkarılan Faslı yıldızı kadrosuna katmak istediği vurgulandı. Erden Timur önderliğindeki idarecilerin, Fenerbahçe derbisinin ardından Londra'da Chelsea yönetimiyle masaya oturacağı vurgulandı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın planının 30 yaşındaki yıldızı bonservisiyle birlikte kadrosuna katmak olduğu ifade edildi. Süper Lig devinin Hakim Ziyech transferine geniş bir bütçe ayırdığı aktarıldı.

MATETA SEFERBERLİĞİ

Galatasaray yönetiminin ara transfer döneminde de kadroya katmak istediği Jean Philippe Mateta için yeniden devreye girdiği belirtildi. Alman basınından Bild'de yer alan habere göre; Jean Phillippe Mateta, Crystal Palace'tan ayrılma kararı aldı.

Galatasaraydan dev santrfora transfer teklifi Alman basını duyurdu

25 yaşındaki forvetin bu doğrultuda Premier Lig ekibiyle görüştüğü ve takımdan ayrılmak için izin aldığı aktarıldı. Crystal Palace'tan ayrılmak isteyen Jean Philippe Mateta için şu ana kadar iki resmi teklif gittiği belirtildi.

Premier Lig'den Everton ile Türkiye'den Galatasaray'ın Fransız forvete transfer teklifini sunduğu kaydedildi. Jean Philippe Mateta'nın Bundesliga'ya dönmek istediği ancak Mainz 05'in bu transfere sıcak bakmadığı aktarıldı. Alman ekibinin transferden çok elindeki santrforlarla yollarını ayırmak istediği vurgulkandı.

Jean Philippe Mateta bu sezon Crystal Palace formasını 32 resmi maçta giydi. Tecrübeli forvet bu müsabakalarda 2 kez gol sevinci yaşadı. Premier Lig temsilcisiyle sözleşmesi 30 Haziran 2026'da bitecek forvetin güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Haberin Devamı

Galatasaraydan dev santrfora transfer teklifi Alman basını duyurdu

La Berrichonne de Châteauroux'ta profesyonel olan Jean Philippe Mateta daha sonra Olimpik Lyon, Le Havre ve Mainz 05 formaları giydi. Crystal Palace tecrübeli oyuncu için 2021-2022 sezonu ara transfer döneminde 11 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Yazarlar