Galatasaray Galatasaray'dan dev transfer operasyonu! İşte listedeki 3 isim

Galatasaray'dan dev transfer operasyonu! İşte listedeki 3 isim

11.01.2023 - 08:55 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da transfer operasyonu resmen başladı. Sarı-Kırmızılılar, listesine 3 ismi aldı. Transferlerin kısa süre içinde resmen açıklanması bekleniyor.

Galatasaraydan dev transfer operasyonu İşte listedeki 3 isim

Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Kadıköy'de mağlup ederek büyük moral depolayan sarı-kırmızılılarda transferde de hareketli günler yaşanıyor. Galatasaray, yarın başlayacak transfer dönemi öncesinde hazırlıkalrını tamamladı ve listesine 3 ismi ekledi. Transferlerin kısa sürede açıklanması bekleniyor. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin tüm ayrıntıları...

Haberin Devamı

ÖZBEK ICARDİ'DE GÖZÜNÜ KARATTI

Galatasaray'da bu sezon şampiyonluk gelirse, Başkan Dursun Özbek büyük bir jest yapacak. Özbek, zafere ulaşılması durumunda, gözünü karartarak kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen Mauro Icardi’nin bonservisini alıp gövde gösterisi yapacak. Icardi’nin derbi performansın çok etkilenen Başkan Özbek’in, yıldız futbolcunun bonservisinin alınması için harekete geçtiği öğrenildi.

Galatasaraydan dev transfer operasyonu İşte listedeki 3 isim

15 MİLYON EUROLUK FATURA

Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’la sıcağı sıcağına bir değerlendirme yapan Özbek’in, "Galatasaray’a yakışan bir golcü... Şampiyon olursak bize Avrupa’da büyük katkı verir. Bonservisi için ne gerekiyorsa yapalım” dediği öğrenildi. PSG'nin, 50 milyon euroya aldığı ve bir sene daha kontratı kalan Mauro Icardi için 15 milyon euro civarında bir rakam talep edeceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

BÜYÜKA: BU KALİTE GALATASARAY'I ŞAMPİYONLUĞA GÖTÜRÜR

Milliyet'in duayen yazarı Şansal Büyüka, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası sarı-kırmızılıların kadro kalitesine vurgu yaptı. Büyüka, "Kötü mü oynadı, kalitesi kurtarıyor. Sıkıntıya mı girdi, hızı imdadına yetişiyor. İkisini de yapamadı mı? Kalede Muslera var. Büyük konuşmayalım ama; bu hız, bu kalite ve bu kaleci, Galatasaray’ı şampiyonluğa götürür." ifadelerini kullandı.

Galatasaraydan dev transfer operasyonu İşte listedeki 3 isim

Büyüka, Galatasaray için şu ifadeleri kullandı;

"Günümüzün futbolu "Hız... Hız... Hız" diyor. Dünya Kupası'nda bunu bir daha gördük. Hele o "hıza" bir de kalite kattın mı, hız, ekstra bir ivme kazanıyor ve takıma çok büyük avantaj sağlıyor. Galatasaray'ın bu sezon çok iyi maçlar oynayarak buralara geldiğini söyleyemeyiz. Ama Galatasaray kadrosunda futbolun iki temel özelliği var; Hız ve kalite... Kötü mü oynadı, kalitesi kurtarıyor. Sıkıntıya mı girdi, hızı imdadına yetişiyor. İkisini de yapamadı mı? Kalede Muslera var.
Eee, hızla kaliteyi birleştirip iyi oynadı mı, tadından yenmiyor... Ancak Okan Hoca'ya özel bir satır açmak gerekiyor. Barış Alper'i çok iyi bir noktaya getirdi. Çok hızlı, çok hareketli ve çok becerikli... Adeta yoktan var etti ve takımın en büyük kozu yaptı. Kerem, zaten bu ülkenin en hızlı hücumcusu... Savunmaya dönüyorsun... Çabuk, hızlı, hareketli Nelsson’u var. Acemiliğini atıp Galatasaray’a alışan Abdülkerim'i var. Sağ bekte bu sezonun en iyisi Sacha Boey oynuyor. Bunlar hızın temsilcileri... Bir de kalite var... Mertens... İtalya Ligi'nde heykeli dikilen adam... Icardi... Avrupa’nın en büyüklerini görmüş dünya golcüsü...
Inter’i var, PSG’si var, Arjantin Milli Takımı var. Düşünün; bu takımda Mata gibi bir başka dünya kalitesi oturuyor. Bir de kalende Muslera gibi ekstra bir güç var. Daha Olivera'yı, Gomis'i saymıyoruz bile... Galatasaray bu kadar sıkıntılı dönemleri "hızı, kalitesi ve kalecisi" ile geçti. Büyük konuşmayalım ama; bu hız bu kalite ve bu kaleci, Galatasaray’ı şampiyonluğa götürür."

Haberin Devamı

Galatasaraydan dev transfer operasyonu İşte listedeki 3 isim

ANTALYASPOR BAŞKANI AÇIKLADI: G.SARAY, GÜRAL'I İSTİYOR

Süper Lig’de son haftalarda istediği sonuçları alamayan Fraport TAV Antalyaspor, ligin 19’uncu haftasında sahasında oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürürken 12 Ocak'ta açılacak transfer dönemiyle ilgili çalışmalarını da sürdürüyor. Kırmızı beyazlı takımın ABD’li forvet oyuncusu ve tecrübeli sol bek oyuncusu Güray Vural’a birçok takımdan teklif gelirken konuyla ilişkin kulüp başkanı Aziz Çetin, önemli açıklamalarda bulundu. Aziz Çetin, lig lideri Galatasaray’ın gündeminde yer aldığı iddia edilen Haji Wright’a çok sayıda teklifin olduğunu ve birçok takımla görüştüklerini ifade ederken, 34 yaşındaki sol bek oyuncusu Güray Vural’a Galatasaray’dan teklif olduğunu ancak takımdan gitmeyeceğini düşündüklerini ifade etti.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın gündeminde olduğu söylenen Güray Vural ile ilgili ise Aziz Çetin, “Güray’a Galatasaray’dan bir teklif var. İlginin olduğunu biliyoruz ancak Güray Vural’ın takımdan gideceğini düşünmüyoruz” diye konuştu.

Galatasaraydan dev transfer operasyonu İşte listedeki 3 isim

SOL BEKE 3 ADAY

Dundee United'dan Aziz Behich ilk sırada. Okan Buruk'la ligde şampiyonluk yaşayan Behich dışında, Sivasspor'dan Uğur Çiftçi de Galatasaray'ın renklerine bağlamak istediği bir diğer isim. Antalyaspor'un 34 yaşındaki futbolcusu Güray Vural ise Cim Bom'un gündemindeki bir diğer sol bek.

Haberin Devamı

HANGİSİ UYGUN OLURSA...

Bu 3 oyuncunun da Sarı-Kırmızılı formayı giymek istediği biliniyor. Hangi oyuncunun mali şartları daha uygun ve sorunsuz olursa onun transferi gerçekleşecek. Aanholt'la yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu bölgede Kazımcan ile Emre Taşdemir'in rekabeti de yeni yapılacak takviyeyle birlikte artarak devam edecek.

Galatasaraydan dev transfer operasyonu İşte listedeki 3 isim

Yazarlar