Galatasaray Galatasaray'dan opsiyonlu kiralama formülü! Sol beke Sacha Boey modeli

Galatasaray'dan opsiyonlu kiralama formülü! Sol beke Sacha Boey modeli

28.12.2023 - 20:05 | Son Güncellenme:

Angelino ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'ın ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda Sacha Boey gibi genç ve gelecek vadeden yıldızın peşine düştüğü belirtildi.

Galatasaraydan opsiyonlu kiralama formülü Sol beke Sacha Boey modeli

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın ara transfer dönemindeki ilk hedefi olan sol bek pozisyonu için çalışmalarını hızlandırdığı kaydedildi. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda yeni bir adayı gündemine aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaray idarecilerinin sol bek pozisyonuna yapacağı takviyede Sacha Boey modelini uygulayacağı aktarıldı. Sarı-kırmızılıların bu doğrultudaki listesindeki ilk ismin Nuno Tavares olduğu vurgulandı.

Sabah'ın haberine göre; Arsenal'ın sezon başında Nottingham Forest'a kiralık olarak gönderdiği Nuno Tavares'in durumunu Galatasaray yakın takibe aldı. Nottingham Forest'ta sadece 3 maçta oynayan Portekizli oyuncunun durumunun sarı-kırmızılı idareciler tarafından takipte olduğu belirtildi.

Galatasaraydan opsiyonlu kiralama formülü Sol beke Sacha Boey modeli

Galatasaray'ın ara transfer döneminde hem Arsenal hem de Nottingham Forest'ı ikna etmeye çalışacağı kaydedildi. Nuno Tavares'i kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılıların satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle masaya oturacağı vurgulandı.

Haberin Devamı

Nuno Tavares bu sezon kiralandığı Nottingham Forest'ta 3 maça çıktı ve toplam 94 dakika sahada kaldı. Portekizli oyuncunun Arsenal ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Nuno Tavares'in güncel piyasa değeri 16 milyon euro.

Galatasaraydan opsiyonlu kiralama formülü Sol beke Sacha Boey modeli

Casa Pia altyapısında futbola başlayan 23 yaşındaki sol bek daha sonra Sporting Lizbon altyapısı, Benfica ve Marsilya'da da forma giydi. Arsenal, 2021-2022 sezonunda Nuno Tavares için 8 milyon euro bonservis bedeli ödedi.