Galatasaray Galatasaray'dan Sacha Boey hamlesi! Teklifler kafasını karıştırdı

Galatasaray'dan Sacha Boey hamlesi! Teklifler kafasını karıştırdı

20.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da müthiş çıkışıyla Avrupa'dan dev takımları peşine takan Sacha Boey'la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaraydan Sacha Boey hamlesi Teklifler kafasını karıştırdı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da geçtiğimiz sezondan bu yana inanılmaz bir performans sergileyen Sacha Boey, Avrupa'dan dev takımların radarına girdi. Sarı-kırmızılıların sezon başında gelen teklifleri kabul etmediği Fransız oyuncu için ara transfer döneminde de kulüplerin devreye girmesinin beklendiği vurgulandı.

Haberin Devamı

Sacha Boey'a Avrupa'dan gelen ilgiler sonrası Galatasaray kurmaylarının harekete geçtiği ve genç oyuncuyla yeni sözleşme imzalamak istediği aktarıldı. Fransız basınından RMC Sport'un haberine göre; Galatasaray, Sacha Boey'un 2025'te bitecek sözleşmesini 30 Haziran 2026'ya kadar uzatmak için harekete geçti.

Sacha Boey'un bu teklife henüz olumlu bir yanıt vermediği kaydedildi. Genç sağ bekin Galatasaray'da mutlu olduğu ancak Premier Lig ve Bundesliga'dan gelen teklifler nedeniyle kafasının karışık olduğu aktarıldı.

Galatasaraydan Sacha Boey hamlesi Teklifler kafasını karıştırdı

"HEDEFLEDİĞİM LİG PREMIER LİG" DEMİŞTİ

Galatasaray'ın yeni sözleşme imzalamak istediği Sacha Boey, daha önce yaptığı açıklamada hedefinin Arsenal'da forma giymek olduğunu belirtmişti. Fransız sağ bek açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı: "Şu anda Galatasaray'ın futbolcusuyum ama daha büyük hedeflerim var. Beni anlayacaklarını ve buna saygı duyacaklarını düşünüyorum. Arsenal'in ilgisi çok sevindirici, hedeflediğim lig Premier Lig, bakalım neler olacak."

Haberin Devamı

23 yaşındaki sağ bek bu sezon Galatasaray formasını 16 maçta giydi. Genç oyuncu bu karşılaşmalarda 1 gol sevinci yaşadı. Sarı-kırmızılılarla sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Sacha Boey'un güncel piyasa değeri 17 milyon euro.

Rennes altyapısında yetişen Sacha Boey daha sonra kiralık olarak Dijon forması giydi. Galatasaray, 2021-2022 sezonu başında 1 milyon 150 bin euro karşılığında Sacha Boey'u renklerine bağladı.