Galatasaray Galatasaray'dan sürpriz transfer! Okan Buruk talimatı verdi, geri dönüyor

Galatasaray'dan sürpriz transfer! Okan Buruk talimatı verdi, geri dönüyor

07.12.2023 - 09:14 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazanırken teknik direktör Okan Buruk, hedefini belirlemiş durumda. Sarı-kırmızılılar, performansını yakından takip ettiği eski oyuncusunu yeniden kadroya katmak istiyor.

Galatasaraydan sürpriz transfer Okan Buruk talimatı verdi, geri dönüyor

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-Kırmızılılar, önümüzdeki sezonun kadro yapısını da göz önünde bulundurarak sürpriz bir hamleye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

OKAN BURUK'TAN ERENCAN TALİMATI

Galatasaray, Süper Lig’de bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Erencan Yardımcı’yı transfer gündemine aldı. Aslan’ın hocası Okan Buruk, Pendikspor’da kiralık olarak forma giyen 21 yaşındaki oyuncuyu çok beğenirken, sezon sonuna kadar grafiğinin scout ekibi tarafından takip edilmesini istedi.

Galatasaraydan sürpriz transfer Okan Buruk talimatı verdi, geri dönüyor

2 YIL ÖNCE 500 BİN EUROYA GİTMİŞTİ

Galatasaray altyapısında yetişen Erencan, 2 yıl önce Eyüpspor’a yaklaşık 500 bin Euro’ya, dönemin kuruyla 4.2 milyon Lira’ya satılınca, bu transferin Finansal Fair-Play’i aşmak üzere yapıldığı ileri sürülmüştü. Ancak Erencan, Eyüp’ten kiralık gittiği Alanya’da da çok iyi bir performans ortaya koydu.

FORMUNU DEVAM ETTİRİRSE...

Haberin Devamı

Kariyerine Süper Lig’de devam etmek isteyen genç forvet, Eyüp’ün 1. Lig’den yükselme biletini kaçırmasıyla, bir başka İstanbul ekibi Pendik’e kiralandı. İlk haftalarda kanatlarda denenen 1.88 boyundaki oyuncu, asıl pozisyonuna geçtikten sonra açıldı açıldı ve 8. hafta ile 13. hafta arasında 5 gol atarak kalitesini kanıtladı.

Genç futbolcu sezon sonunda Eyüp’e geri dönecek. Okan Buruk, Pendik’le oynadıkları maçta da beğendiği Erencan’ı, formunu sürdürmesi halinde 2. santrfor olarak Galatasaray’a transfer etmek istiyor.