Galatasaray Galatasaray'dan üç transfer bombası birden! Dünya yıldızı sıcak bakıyor

Galatasaray'dan üç transfer bombası birden! Dünya yıldızı sıcak bakıyor

21.12.2022 - 09:42 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Ocak transfer dönemi öncesinde hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar iki dünya yıldızını bitirmek için yoğun uğraş verirken forvet hattına bir transferin daha yapılması gündemde. Dünya yıldızı da Galatasaray'a transfer olmaya sıcak bakıyor.

Galatasaraydan üç transfer bombası birden Dünya yıldızı sıcak bakıyor

Türkiye Kupası'nda Keçiörengücü ve ardından Süper Lig'de İstanbulspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar Okan Buruk'un talep ettiği isimlerle ön görüşmeleri gerçekleştiriyor. Galatasaray ikisi dünya yıldızı olmak üzere 3 transferi bitirmek için harekete geçti. Dünyaca ünlü yıldız da transfere sıcak bakıyor. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

OCAK'TA OPERASYON

Galatasaray, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada forvet arayışlarını başlatmış ve birçok oyuncuyla temas kurmuştu. Ara transfer döneminin yaklaşmasıyla girişimler daha da hızlanacak. Kulübün hedefi, yaz dönemi için düşünülen operasyonu, mümkünse ocak ayında gerçekleştirebilmek.

Galatasaraydan üç transfer bombası birden Dünya yıldızı sıcak bakıyor

GOMIS AYRILABİLİR

Galatasaray, Seferovic'in yerine Deniz Undav'ı satın alma opsiyonuyla kiralayarak önemli bir hamle yapmayı hedefliyor. Forvete takviye Ocak ayında gerçekleşirse, Arap kulüplerinin Gomis'e yaptığı teklifler de değerlendirmeye alınacak.

Galatasaraydan üç transfer bombası birden Dünya yıldızı sıcak bakıyor

OKAN BURUK'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Antalya kampının son gününde transfere dair açıklamalarda bulunmuştu. Buruk, "Şu anda net görüştüğümüz kimse yok. Onur ile ilgili haber çıkıyor ama bizim şu anda iki iyi sağ bekimiz var. Uğur ile de bir girişimimiz olmadı. Kerem'e, Yunus'a ve elimizdeki Türk oyunculara çok güveniyoruz. Kerem ve Yunus geçen sezon iyi işler oynadı. İyi oyunlarıyla Galatasaray formasını hak ettiler. Her oyuncudan beklentimiz var. Çünkü kaliteleri çok yüksek. Zaman zaman bu performansı sergilediler, zaman zaman olmadı. Maçların iki oyuncu üzerinden değerlendirilmesine katılmıyorum. Bu bir takım oyunu. Takım iyi oldukça oyuncuların performansı da artar. Son maçta Kerem'in performansının artma nedeni yanındaki oyuncuların da iyi oynaması. Türk oyuncularıma çok güveniyorum. Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Milli takımda da bazı mevkilerde oyuncu bulamıyorsunuz. Mesela sol bekte son olarak Ferdi geldi. O da 10 numaradan sol beke evrildi. Genel olarak ülke futbolunda bazı sıkıntılar var. Sol bek sıkıntılardan biri ama Kazımcan genç bir oyuncu. İleride daha iyi şeyler yapacak. Tüm oyuncuları seyrediyoruz. Belki ocak ayında bir tasarrufumuz olur. Rıdvan, Halil ve Deniz iyi oyuncu. Hepsini değerlendiriyoruz. Ocak ayında daha net bir şekilde ortaya çıkabilir ama şu anda bir görüşmemiz olmadı." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Galatasaraydan üç transfer bombası birden Dünya yıldızı sıcak bakıyor

DENİZ UNDAV TRANSFERE HAZIR

Brighton forması giyen Deniz Undav ise Türk pasaportuyla oynama ihtimali nedeniyle Galatasaray'ın üçüncü forvet arayışındaki 1 numaralı isim. Sarı-Kırmızılılar, Deniz'le birlikte 3 yerli mecburiyetinde seçeneklerini artırmış olacak. Ancak Deniz'in mutlaka ocak ayında Türkiye'ye gelmesi için çok yoğun temaslar var.

Haberin Devamı

Galatasaraydan üç transfer bombası birden Dünya yıldızı sıcak bakıyor

DEMBELE DE SICAK BAKIYOR

Listenin ilk sırasındaki golcü ise Moussa Dembele... Lyon'la sözleşmesi sona erecek olan 26 yaşındaki santrforun bonservisiyle ilgili pazarlıklar devam ediyor. Fransız kulübü, Galatasaray'ın istediği seviyelere bir türlü inmediği için, yönetimin planı oyuncuyu sezon sonunda bedavaya kadroya katmak. Dembele cephesi de Cim Bom'a imza atmaya sıcak bakıyor. Ancak kış dönemi için yıldız futbolcunun çok sayıda talibi var.

Lyon'un bu kulüplerden biriyle anlaşması halinde, Galatasaray'ın planları suya düşebilir. Erden Timur bu nedenle Dembele ve menajeriyle sık sık görüşmelerde bulunuyor. Fransız golcünün imza parası talebi olduğu da gelen haberler arasında.

Galatasaraydan üç transfer bombası birden Dünya yıldızı sıcak bakıyor

CİMBOM'UN BÜYÜK PLANI: MEMPHIS DEPAY

Haberin Devamı

Barcelona'da gözden çıkarılan 28 yaşındaki futbolcu, Hollanda Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda forma giyerken, 1 de gol kaydetti. Hem sol kanat forvet hem de ileri uçta görev yapabilen Depay, Okan hocanın sisteminin en önemli parçalarından biri olarak düşünülüyor.

Ayrıca Sarı-Kırmızılılar'ın yıldız transfer politikasını da sürdürecek klasta bir isim olan Depay'a, Türkiye'den Fenerbahçe de ciddi şekilde talip. Erden Timur hem Barcelona hem de Hollandalı yıldızla görüşmelerde aşama kaydetmeye çalışıyor.

Galatasaraydan üç transfer bombası birden Dünya yıldızı sıcak bakıyor