Dünyadan Futbol Ronaldo ile bir görüşme daha! Dudak uçuklatan teklif masada

Ronaldo ile bir görüşme daha! Dudak uçuklatan teklif masada

21.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Dünya Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen fakat Fas'a kaybeden Portekiz'in kaptanı Cristiano Ronaldo'nun kariyeriyle atacağı adım merak ediliyor. Henüz bir kulüp ile anlaşmayan Portekizli yıldız için dudak uçuklatan teklif hala masada...

Ronaldo ile bir görüşme daha Dudak uçuklatan teklif masada

Premier Lig devi Manchester United'ın sözleşmesini feshettiği Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası'nda mutlu sona ulaşamadı. Ezeli rakibi Messi'nin şampiyonluğa ulaşması sonrası gözlerin çevrildiği Ronaldo'nun kariyeriyle atacağı adım merak ediliyor. Henüz bir kulüp ile anlaşmayan Portekizli yıldız için dudak uçuklatan teklif hala masada...

Haberin Devamı

MANCHESTER İLE İPLERİ KOPARDI
Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag'la arasında büyük sorunlar olan Cristiano Ronaldo, Ada basınına verdiği demeçle ortalığı karıştı. Manchester United kurmayları, Portekizli futbolcunun sözleşmesini açıklamalarının ardından feshetti. Cristiano Ronaldo, Ada basınına verdiği röportajda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Erik ten Hag bana hak ettiğim şekilde saygı duymuyor. Belki de Tottenham maçında bu yüzden stattan ayrıldım. Bu hareketimden dolayı muhtemelen pişmanım ama hoca tarafından kışkırtıldığımı hissettim."

DÜNYA KUPASI'NDA HÜSRAN YAŞADI
2022 Dünya Kupası'na şampiyonluk parolasıyla giden Portekiz'de Cristiano Ronaldo iki maçın ardından don 16 turunda oynanan mücadelede kendisini bir anda yedek kulübesinde buldu.

Haberin Devamı

Çeyrek finalde oynanan Fas maçına da yedek kulübesinde başlayan yıldız oyuncu, mağlubiyetin ardından gözyaşlarını tutamamıştı.

MADRİD'DE ANTRENMAN YAPIYOR
Portekiz Milli Takımı için hayal kırıklığıyla tamamlanan Dünya Kupası'nın ardından Cristiano Ronaldo sürpriz bir karara imza atmıştı. 37 yaşındaki yıldız futbolcu, antrenman yapmak için Real Madrid yönetimiyle görüşme gerçekleştirdi ve La Liga devinin tesislerinde çalışmalarına başladı.

Ronaldo ile bir görüşme daha Dudak uçuklatan teklif masada

Nacional altyapısında futbola başlayan Cristiano Ronaldo daha sonra Sporting Lizbon, Manchester United, Real Madrid ve Juventus formaları giydi. 37 yaşındaki yıldız için toplam 247 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Yıldız oyuncu bu süreçte 701 gol ve 223 asist üretti.

AL NASSR RONALDO İÇİN MASADA
Al Nassr, Cristiano Ronaldo transferi için girişimlerini hızlandırdı. Fransız basınındaki haberlere göre, Suudi Arabistan kulübü önümüzdeki günlerde transferi sonuçlandırmak istiyor. Dünya Kupası ardından kariyerine hangi takımda devam edeceği hala belirsiz olan Cristiano Ronaldo için Al Nassr'ın masada.

YILLIK 200 MİLYON EURO
Foot Mercato'nun haberine göre, Al Nassr kulübü 2025 yılına kadar yıllık 200 milyon euro değerindeki sözleşme teklifini tekrar iletti. Kaynağa göre Suudi Arabistan kulübü bu transferin gerçekleşmesini yüksek ihtimal olarak görüyor.

Haberin Devamı

RONALDO'NUN HEDEFİ AVRUPA
Daily Mail'de yer alan habere göre; Cristiano Ronaldo'nun Arap kulüplerinden gelen bu tekliflere rağmen Avrupa'da kariyerini sürdürmeyi planladığı aktarıldı. Cristiano Ronaldo'nun bu kararını menajeri Jorge Mendes'e de ilettiği belirtildi. Cristiano Ronaldo'nun bu kararı nedeniyle Jorge Mendes ile arasının açıldığı vurgulandı.

ANCELOTTI KONUŞTU
Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi arasındaki rekabete değindi ve "Messi kariyerini Dünya Kupası ile bitiriliyor, Ronaldo ise farklı bir şekilde. Ancak böyle olsa bile Ronaldo'nun özellikle Real Madrid'de, taraftarların kalbinde sonsuza kadar kalacak olağanüstü bir kariyeri vardı" açıklamasını yaptı.

Cristiano Ronaldo hakkında çıkan Al Nassr haberlerini değerlendiren Carlo Ancelotti, "Geleceğin ne getireceğini bilmiyorum. Ronaldo'nun hala yüksek seviyede rekabet etmek istediğini biliyorum. Suudi Arabistan'ın onun için en uygun yer olduğunu düşünmüyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı