Galatasaray Galatasaray'ın beklentisi 25 milyon euro! Transfer için İspanya'dan 2 talip birden

Galatasaray'ın beklentisi 25 milyon euro! Transfer için İspanya'dan 2 talip birden

07.05.2023 - 19:30 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken tecrübeli futbolcunun peşine İspanyollar düştü. 25 yaşındaki oyuncu için sarı-kırmızılıların beklentisinin 25 milyon euro olduğu kaydedildi.

Galatasarayın beklentisi 25 milyon euro Transfer için İspanyadan 2 talip birden

Galatasaray'da kurmaylar Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların gelecek sezon iddialı ve yarışmacı bir kadro oluşturması beklenirken, flaş bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Süper Lig devinde bu sezon gösterdiği başarılı performansla yıldızı parlayan tecrübeli futbolcuya, İspanya'dan 2 takımın talip olduğu öne sürüldü. Galatasaray'ın bu transferden beklentisinin 25 milyon euro olduğu aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

YILDIZLARLA SÖZLEŞME İMZALANDI

Dursun Özbek başkanlığındaki Galatasaray'da yönetim bu sezon transferde yıldızlara yöneldi. Sarı-kırmızılılar sezon başında Juan Mata, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Mauro Icardi, Leo Dubois, Dries Mertens ve Milot Rashica gibi yıldızları kadrosuna kattı. Süper Lig devi, ara transfer ve tescil döneminde de Nicolo Zaniolo transferiyle dikkat çekti.

Galatasarayın beklentisi 25 milyon euro Transfer için İspanyadan 2 talip birden

BARIŞ ALPER İMZA ATTI

Galatasaray'da kurmaylar iç transfer çalışmalarına da hız verdi. Sarı-kırmızılılar, 22 yaşındaki genç oyuncu Barış Alper Yılmaz ile yeni sözleşme imzaladı. Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesinin 2026-2027 sezonu sonuna kadar uzatıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların sözleşme uzattığı Barış Alper Yılmaz, imza töreninin ardından kulüp televizyonuna konuştu. Genç futbolcu, "Çok mutluyum. Bir yıl daha sözleşmemi uzattım. İki sene önce geldim. İki senedir Galatasaray formasını onurla, gururla taşıyorum. Uzun yıllar da taşımak istiyorum. Bana güvenen başta başkanım, yönetim ve teknik heyete teşekkür ediyorum. Bu sene inşallah şampiyon olup önümüzdeki sezon Galatasaray formasını Avrupa'da terletmek istiyoruz" dedi.

Galatasarayın beklentisi 25 milyon euro Transfer için İspanyadan 2 talip birden

NELSSON'A SÜRPRİZ TALİP

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson da Avrupa kulüplerini peşinden koşturmaya devam ediyor. Hem Galatasaray'daki hem de milli takımdaki performansıyla büyük beğeni toplayan 25 yaşındaki oyuncuyu, özellikle İspanya'dan Sevilla ile Betis kadrosuna katmayı çok istiyor.

Nelsson'u sezon başında Galatasaray'dan koparmayı başaramayan Sevilla, bu kez çok daha ciddi bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Betis'in de devreye girmesiyle oyuncunun piyasası yükselmiş durumda.

Galatasarayın beklentisi 25 milyon euro Transfer için İspanyadan 2 talip birden

G.SARAY'DAN DUDAK UÇUKLATAN BEKLENTİ

Daha önce Premier Lig temsilcisi Crystal Palace'ın da başarılı savunma oyuncusuyla ilgilendiği belirtiliyordu. Sarı-kırmızılılar, Victor Nelsson'un olası satışından 25 milyon euro civarında bir gelir elde etmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Yaz transfer döneminde İspanyol ekibi Sevilla'dan teklif alan ancak kariyerine sarı-kırmızılılarda devam eden Nelsson'un maaşında artışa gidildi. Danimarkalı savunmacının 900 bin euro olan garanti ücreti, yapılan anlaşmayla 1 milyon 300 bin euroya çıkarıldı. Nelsson için yapılan bu zam sadece 1 sezon için geçerli.

Galatasarayın beklentisi 25 milyon euro Transfer için İspanyadan 2 talip birden

PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Victor Nelsson bu sezon Galatasaray formasıyla 30 maça çıktı. Danimarkalı stoper bu mücadelelerde rakip fileleri 1 kez havalandırdı ve takım arkadaşlarına 1 gol pası verdi. 24 yaşındaki stoperin sarı-kırmızılılar ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Victor Nelsson'un güncel piyasa değeri 16 milyon 500 bin euro.

Nordsjaelland altyapısında yetişen Danimarkalı futbolcu daha sonra Kopenhag'a transfer oldu. Kopenhag bu transfer için 3 milyon 600 bin euro bonservis bedeli ödedi. Galatasaray, Victor Nelsson'u 7 milyon euro bonservisle geçtiğimiz sezon başında kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Galatasarayın beklentisi 25 milyon euro Transfer için İspanyadan 2 talip birden

Sözleşmesinde 25 milyon euroluk serbest kalma bedeli bulunan Danimarkalı futbolcu, milli takım formasını 10 mücadelede giydi.