Galatasaray Galatasaray'dan Domenec Torrent'e yeni teklif!

Galatasaray'dan Domenec Torrent'e yeni teklif!

21.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'le Domenec Torrent arasındaki ilk görüşme dün gerçekleşti. Sarı-kırmızılıların İspanyol teknik adama sunduğu tazminat teklifine Milliyet ulaştı. Öte yandan Aslan'da Mert Müldür ve Marcao konusunda da sıcak gelişmeler yaşandı.

Dursun Özbek'in ikinci dönemi Galatasaray'da yeni bir yapılanmayı beraberinde getirdi. Sarı-kırmızılılarda, Domenec Torrent sözleşme fesih görüşmeleri için dün İstanbul'a geldi. Domenec Torrent ve Dursun Özbek arasındaki görüşmenin detaylarına MİLLİYET ulaştı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

CENK ERGÜN RESMEN AÇIKLANDI

Galatasaray'da yeni başkan Dursun Özbek yönetimindeki yapılanmada ilk hamleler atıldı. Sarı-kırmızılılar, yaptığı açıklamada futbol direktörlüğü görevine Cenk Ergün'ün getirildiğini duyurdu. Galatasaray, konuyla ilgili bir açıklamada bulundu. Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü Futbol Direktörlüğü görevine Sayın Cenk Ergün getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz" denildi. Öte yandan Galatasaray'da Burak Elmas döneminde sportif direktörlük görevinde bulunan Pasquale Sensibile'nin sözleşmesi feshedildi.

Galatasaraydan Domenec Torrente yeni teklif

ORTAK NOKTA ARANDI

Sarı-kırmızılılarda Domenec Torrent arasındaki ilk gerçekleşme dün gerçekleşti. Galatasaray'da kulüp avukatlarının da hazır bulunduğu ilk görüşmede tazminat konusunda ortak nokta arandı. Galatasaray'da geçtiğimiz sezon başarısız sonuçlarla taraftarlarında tepkisini çeken Domenec Torrent'in ilk görüşmelerde Başkan Özbek'in indirim talebinde bulunduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

G.SARAY 1.5 MİLYON EURO ÖNERDİ

İspanyol teknik direktörle Dursun Özbek arasındaki görüşmelerde Başkan Özbek'in indirim talebini Domenec Torrent'in olumsuz karşıladığı kaydedildi. Sarı-kırmızılı kurmayların daha önce de Katalan teknik adamın menajeriyle görüştüğü ve Domenec Torrent'e 1 milyon 500 bin euroluk alacağını 10 taksitle ödemeyi önerdikleri bildirildi. Domenec Torrent ile Dursun Özbek arasında yeniden bir görüşme gerçekleştirileceği kaydedildi.

Galatasaraydan Domenec Torrente yeni teklif

"15 MİLYON EURODAN AZ OLMAZ"

Sevilla’nın ilgilendiği Marcao için menajeri önümüzdeki günlerde resmi teklifini Galatasaray’a ulaştıracak. Menajerin, bu transfer için İspanyol kulübünden yetki aldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı yetkililer, Marcao’yu 15 milyon eurodan düşük bir rakama satmama kararı aldı. Rus ekibi Zenit’in teklifi ise gerçekçi bulunmadı.

Galatasaraydan Domenec Torrente yeni teklif

BİR TRANSFERLE İKİ BEK GELECEK

Galatasaray’ın Mert Müldür hamlesinin perde arkası belli oldu. Sassuolo forması giyen milli futbolcunun sağ bek oynamasının yanı sıra sol bekte de iyi bir alternatif olması, transferini daha da değerli hale getiriyor. Mert’in, yerli hamlesi noktasında da takımın elini güçlendireceği bildirildi. Mert Müldür için çalışmalara başlayan Cenk Ergün’ün önümüzdeki günlerde İtalya’ya çıkarma yaparak bu işi bitirmeye çalışacağı vurgulandı. Cim-Bom Antalyasporlu Fernando’yu da gündemine aldı.

Haberin Devamı

Yazarlar