Galatasaray Galatasaray'ın iki yıldızına dev talip! Kayserispor maçında izleyip beğendiler

Galatasaray'ın iki yıldızına dev talip! Kayserispor maçında izleyip beğendiler

16.04.2023 - 09:13 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Süper Lig'de doludizgin şampiyonluğa yürürken yıldızlarının da talipleri artıyor. Son oynanan ve 6-0'la görkemli bir şekilde kazanılan Kayserispor karşılaşmasında da Aslan'ın iki yıldızı o dev kulübü etkilemeyi başardı.

Galatasarayın iki yıldızına dev talip Kayserispor maçında izleyip beğendiler

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor'u 6-0 mağlup eden Galatasaray'da gözler Alanyaspor maçına çevrildi. Galatasaray'ın Kayserispor ile oynadığı karşılaşmada tribünlere scout akını vardı. Sarı-kırmızılıların iki yıldızı dev kulübün radarına girdi. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

ICARDI VE RASHICA İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ! MERTENS KALIYOR

Kayserispor’u 6-0 yenerek şampiyonluk yolunda net bir mesaj veren ve büyük moral bulan Galatasaray’da performanslarıyla dikkat çeken Icardi ve Rashica’dan müjdeli haber geldi.

Kayseri maçında hat-trick yapan ve ligde 12 gol, 7 asistlik bir istatistiğe ulaşan Icardi ile beraber yine bu sezonun flaş isimlerinden Rashica’nın kiralık olarak forma giydikleri sarı-kırmızılı kalmaya kararlı oldukları belirtildi.

Teknik direktör Okan Buruk ve Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ile görüşen iki oyuncu da kariyerlerini sarı-kırmızılı takımda sürdürmek istediklerini söyledi. İki futbolcu ile ilgili en önemli durumun, futbolcuların vereceği karar olduğunu düşünen sarı-kırmızılılar bu durumun bonservis pazarlığında ellerini güçlendireceğini planlıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın Icardi’nin bonservisi için PSG’ye 10-12 milyon euro arasında bir rakamı ödemeye hazır olduğu, yine Rashica için ise Norwich City’ye 5-6 milyon euro arasında bir ücret önereceği vurgulandı. Ancak Icardi’nin yıllık maaşı, Galatasaray standartlarının üzerinde... Arjantinli oyuncunun garanti ücretinin bu sezon 6 milyon 750 bin euro olduğu açıklanmıştı. Rashica ise net 1.5 milyon euro kazanıyor. Diğer taraftan sözleşmesinde opsiyon maddesi bulunan Mertens de önümüzdeki sezon Galatasaray forması giymeye devam edecek.

Galatasarayın iki yıldızına dev talip Kayserispor maçında izleyip beğendiler

ICARDI'YE ÖVGÜLER YAĞDI

Galatasaray’ın sahasında Kayserispor’u 6-0 yendiği karşılaşmada 3 gol birden atarak hat-trick yapan Mauro Icardi, Fransa ve Arjantin basınında öne çıkan isim oldu.

Fransa basınından L’Equipe, ‘Türkiye’de lider Galatasaray’da Mauro Icardi, gollerini atmaya devam ediyor” diye yazdı. Canal Plus’ın yayınında da “Icardi, Galatasaray’da golleriyle parlamaya devam ediyor. Galatasaray’da başarılı bir sezon geçiren forvet oyuncusu, Kayserispor maçında hat-trick yaptı” ifadelerini kullandı.

Foot-Sur7 haber sitesi de, “Galatasaray’ın teknik direktörü, Icardi ile devam etmek istiyor, Paris’e mesaj var” dedi. Orange Sports kanalı da “Icardi’ye hat-trick için 39 dakika yetti” yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Icardi’nin ülkesi Arjantin’de de yıldız isim ön plandaydı. Ole’nin haberinde, “Icardi, Galatasaray’da yıldızlaşıyor, 3 gol birden attı” derken Clarin Sports, “Mauro Icardi, hat-trick yaparak Galatasaray’a farklı galibiyeti getiren isim oldu” başlığını kullandı.

Galatasarayın iki yıldızına dev talip Kayserispor maçında izleyip beğendiler

RÖVANŞ ZAMANI

Galatasaray, ligin ilk yarısında puan kaybettiği rakiplerinden hesap soruyor. Kayserispor’a ligin ilk bölümünde kaybeden Cim-Bom, rövanşı 6-0’la aldı. Yine ligin ilk yarısında Giresunspor’a evinde 1-0 yenilen Aslan, ikinci devre deplasmanda rakibini 4-0 yendi. Sezonun ilk bölümünde 0-0 berabere kaldığı Trabzonspor’u 2-1 ile deviren Aslan, Adana Demirspor ile de benzer bir durum yaşadı. Sarı-kırmızılılar deplasmanda golsüz beraber kaldığı rakibini evinde 2-0 yendi. Cim-Bom’un ligin ilk yarısında puan kaybettiği son takım ise, 18 Nisan’da karşılacağı Alanyaspor...

HOLLANDALILAR TAM NOT VERDİ

6-0'lık Kayseri galibiyetine Icardi'nin performansı damga vururken, sadece Arjantinli yıldız veya Zaniolo değil, takımdaki iki genç yetenek de Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı. Özellikle Ajax, sağ bek arayışları doğrultusunda bir süredir Galatasaray'dan Boey'yi takip ediyor ve maçlara temsilci gönderiyor. Hollanda kulübünün gözlemcileri, Boey'nin Kayserispor karşısındaki performansına tam not verdi. Ancak asıl hayran kaldıkları isim, Kerem Aktürkoğlu oldu.

Haberin Devamı

Galatasarayın iki yıldızına dev talip Kayserispor maçında izleyip beğendiler

KEREM AKTÜRKOĞLU DA RADARA GİRDİ

Genç oyuncunun Icardi'ye nefis pası, frikikten kaydettiği müthiş gol ve hücum aksiyonlarındaki etkisi, scout raporlarına detaylı olarak kaydedildi. Avrupa'dan birçok kulübün takibindeki Boey'ye yüksek bir teklifin gelmesine artık kesin gözüyle bakılıyor. Galatasaray Yönetimi de Fransız futbolcuyu 20 milyon Euro ve üzerinde bir rakam karşılığında satmaya hazırlanıyor.

Galatasarayın iki yıldızına dev talip Kayserispor maçında izleyip beğendiler

İSTİKRAR DEVAM EDERSE...

Ayrıca benzer bir teklif de Kerem için gelecek gibi görünüyor. 24 yaşındaki Milli futbolcuyla Fransız ve Alman kulüpleri bir süre ilgilenmiş ancak resmi bir temas olmamıştı. Ajax'ın, istikrarını sürdürmesi durumunda Boey ile birlikte Kerem'i de kadrosuna katmak isteyebileceği belirtiliyor.

Haberin Devamı