Almanya Bundesliga Galatasaray'ın rakibi Bayern Münih'i yerden yere vurdular: Büyük utanç! De Ligt şoku

Galatasaray'ın rakibi Bayern Münih'i yerden yere vurdular: Büyük utanç! De Ligt şoku

02.11.2023 - 13:13 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 8 Kasım'da Allianz Arena'da karşılaşacağı Bayern Münih'in Almanya Kupası'nda 3. Lig takımına elenmesi büyük ses getirdi. Maçta sakatlanan Hollandalı stoperden kötü haber geldi.

Galatasarayın rakibi Bayern Münihi yerden yere vurdular: Büyük utanç De Ligt şoku

Galatasaray'ın rakibi Bayern Münih, 3. lig ekibi Saarbrücken'e yenilerek Almanya Kupası'ndan elendi. Bavyera gazetelerinde ortaya çıkan sonuç için 'Bayern için büyük utanç' başlıkları atıldı.

Haberin Devamı

Karşılaşmada ortaya çıkan sonuç kadar kırmızı-beyazlıları üzen başka bir gelişme daha yaşandı. Takımın Hollandalı stoperi Matthijs de Ligt sakatlanarak 25. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı. Alman basınında çıkan haberler 24 yaşındaki savunma oyuncusunun durumunun iyi olmadığını gösteriyor.

Galatasarayın rakibi Bayern Münihi yerden yere vurdular: Büyük utanç De Ligt şoku

DE LIGT DİZİNDEN SAKATLANDI

Matthijs de Ligt'in, daha önce de sakatlık yaşadığı ve birkaç hafta sahalardan uzak kalmasına neden olan dizinden sakatlandığı ortaya çıktı. Kesin durumu ileri tetkiklerin ardından belli olacak oyuncuya konulan ilk teşhiste ise iç bağ yaralanması şüphesi bulunduğu belirtiliyor.

BİR TEK KIM MIN JAE KALDI

Bayern'in bu cumartesi yapacağı Borussia Dortmund ve çarşamba günkü Galatasaray maçlarında futbolcunun oynaması zor görünüyor. Hollandalı oyuncunun bir kaç hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bavyera ekibinde bu sezon savunmada yaşanan sakatlıklar dikkat çekiyor. Upomecano ve Buchmann'ın da sakatlıklarının sürdüğü Bayern'de, doğal pozisyonu stoper olan bir tek Kim Min Jae kaldı. Saarbrücken karşısında De Ligt'in sakatlanarak çıkmasından sonra teknik direktör Tuchel, ön libero Kimmich'i stopere çekti.

Haberin Devamı

Galatasarayın rakibi Bayern Münihi yerden yere vurdular: Büyük utanç De Ligt şoku

Yazarlar