Galatasaray Galatasaray'ın teklifini reddetti! 2 milli futbolcudan kötü haber

Galatasaray'ın teklifini reddetti! 2 milli futbolcudan kötü haber

02.02.2024 - 10:35 | Son Güncellenme:

UEFA listesinin verileceği son günde Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takıma 2 milli futbolcudan kötü haber geldi.

Galatasarayın teklifini reddetti 2 milli futbolcudan kötü haber

Angelino'nun ayrılmasının ardından sol bek çalışmalarına hız veren Galatasaray'da listenin başında yer alan isimlerden olan Rıdvan Yılmaz'dan kötü haber geldi.

Haberin Devamı

GALATASARAY'I REDDETTİ

Daily Record'da yer alan habere göre Rangers'ın, 22 yaşındaki Rıdvan Yılmaz için Galatasaray'dan gelen teklifi reddettiği ve oyuncuyu kadroda tutmak istediği söylendi.

Haberin detaylarında ise Rangers'ın, 4.5 milyon eurodan taviz vermediği ve bu transferin bu yüzden gerçekleşmediği de iddia edildi.

17 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon Rangers formasıyla 17 resmi maça çıkan Rıdvan Yılmaz bu karşılaşmalarda 2 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı.

Galatasarayın teklifini reddetti 2 milli futbolcudan kötü haber

ZEKİ ÇELİK DE ROMA'DA KALIYOR
Di Marzio'da yer alan habere göre; Galatasaray ve Marsilya'nın kadrosuna katmak istediği Zeki Çelik, Roma'dan ayrılmayacak.

Habere göre Galatasaray ve Fransız ekibi, Roma'ya oyuncuyu kiralamak için teklif yaptı ancak Zeki Çelik, kiralık olarak ayrılmayı kabul etmedi.

Haberin Devamı

Ayrıca Roma, milli oyuncunun kiralık sözleşmesine 11 milyon euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu koydurmak istedi. Transferin gerçekleşmemesinde bunun da büyük bir etken olduğu aktarıldı.

Roma ve oyuncunun bu tavrı sonrası iki kulübün masadan kalktığı ve görüşmelerin durduğu ifade edildi.

Zeki Çelik, Roma ile 49 maça çıktı ve 3 assitlik performans sergiledi.

 

Yazarlar