Galatasaray Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo için bomba transfer iddiası! Efsaneden mesaj: Seni yazın alacağız

Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo için bomba transfer iddiası! Efsaneden mesaj: Seni yazın alacağız

07.04.2023 - 18:32 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna dahil ettiği Nicolo Zaniolo konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Sözleşmesinde 35 milyon euroluk serbest kalma bedeli bulunan İtalyan futbolcuya, efsane isimden transfer mesajı geldiği öne sürüldü.

Galatasarayın yıldızı Nicolo Zaniolo için bomba transfer iddiası Efsaneden mesaj: Seni yazın alacağız

Spor Toto Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray, ara transfer ve tescil döneminde Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çekti. Sarı-kırmızılıların yıldızı hakkında çarpıcı iddialar gündeme gelmeye başladı.

Haberin Devamı

Son olarak İtalyan basını flaş bir haberi duyurdu. 23 yaşındaki forvete, İtalya futbolunun efsane isminin talip olduğu öne sürüldü. İtalyan efsanenin, Nicolo Zaniolo'ya 'Seni yazın alacağız' mesajı verdiği iddia edildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

KAP'A YAPILAN AÇIKLAMA DİKKAT ÇEKTİ

Yaz transfer döneminde yaptığı hamleler ile dikkat çeken Galatasaray, ara transfer döneminde de bir yıldız ismi kadrosuna kattı. Roma'da oynayan İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo'yu renklerine bağlayan sarı-kırmızılı ekip transferin maliyetini Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Sarı-kırmzılı ekipten yapılan açıklamada Zaniolo için 15 Kasım 2023 tarihinden başlamak üzere 5 sezona yayılmış eşit taksitte 15 milyon euro kesin transfer bedeli ödeneceği belirtilirken, futbolcunun bir sonraki satışından yüzde 20 pay maddesi de bulunduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Galatasarayın yıldızı Nicolo Zaniolo için bomba transfer iddiası Efsaneden mesaj: Seni yazın alacağız

İtalyan yıldızla 4.5 yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray, Zaniolo'ya 2022-2023 sezonu için net 900 bin euro, diğer sezonlar için ise 2.75 milyon euro maaş ödeneceğini duyurdu.

BONSERVİSİNİ ERDEN TİMUR AÇIKLADI

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Nicolo Zaniolo'ya Fenerbahçe'nin de talip olduğunu açıkladı. Erden Timur, Nicolo Zaniolo'nun bonservis bedeliyle ilgili soruları da cevapladı. Erden Timur açıklamasında, "Zaniolo'nun sözleşmesindeki bonuslar... 526 bin euro, Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalırsak, Zaniolo'nun da bu maçların yüzde 50'sinde oynaması gerekiyor. Bunun tekrarlanması durumunda da aynı bonus. Çeyrek finale kalırsa yine 1 milyon, yarı finale kalırsa 1,5 gibi... Bu gibi, turnuva başarısına ve bu turnuvalarda Zaniolo'nun oynadığı maçların yüzdesine bağlı olarak bonuslar toplanırsa 30 milyon euro oluyor. Zaniolo'nun maliyeti, bonusları çıkardığımızda 15 milyon euro. 30 milyon euroya gidecekti 15 milyon euroya aldık" dedi.

Galatasarayın yıldızı Nicolo Zaniolo için bomba transfer iddiası Efsaneden mesaj: Seni yazın alacağız

Fenerbahçe'nin teklifi hakkında konuşan Erden Timur, "Bu gibi, turnuva başarısına ve bu turnuvalarda Zaniolo'nun oynadığı maçların yüzdesine bağlı olarak bonuslar toplanırsa 30 milyon euro oluyor. Zaniolo'nun maliyeti, bonusları çıkardığımızda 15 milyon euro. 30 milyon euroya gidecekti 15 milyon euroya aldık. Fenerbahçe teklif etti, Zaniolo’yu alamadı. Fenerbahçe, bizden çok daha fazla para verdi. Biz oyuncuyu zaten ikna etmiştik, oyuncu bizde oynamak istedi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

DEVLER PEŞİNE DÜŞTÜ

Nicolo Zaniolo için Avrupa devleri harekete geçti. Sarı-kırmızılıların yeni transferi için Juventus, Tottenham ve Inter'in devrede olduğu belirtildi. İspanyol basınından AS'ın haberine göre; Serie A devi Milan, Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katmak için Galatasaray ile trasnfer görüşmelerine başladı. İtalyan ekibinin 23 yaşındaki yıldızın durumunu yakından takip ettiği belirtildi.

Galatasarayın yıldızı Nicolo Zaniolo için bomba transfer iddiası Efsaneden mesaj: Seni yazın alacağız

Serie A devinin Nicolo Zaniolo'yu sezon sonunda kadrosuna katmak istediği vurgulandı. Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo'nun serbest kalma bedelini 35 milyon euro olarak belirlediği belirtildi. İtalyan oyuncu için Milan'ın 30 milyon euroluk bir transfer teklifi hazırlığında olduğu kaydedildi.

MALDINI'DEN FLAŞ HAMLE

Haberin Devamı

Takvim'in haberine göre; Sarı-kırmızılıların İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. İtalyan medyasında, Milan Teknik Heyet Sorumlusu Paolo Maldini'nin Zaniolo'ya sezon sonu için transfer sözü verdiği ileri sürüldü.

23 yaşındaki futbolcunun, Galatasaray'a transferinden saatler önce Milan Teknik Heyet Sorumlusu Maldini ile bir görüşme yaptığı belirtildi. İddialara göre Maldini, Zaniolo'ya İstanbul'a hareket etmeden birkaç saat önce önümüzdeki yaz kendisi için yeni bir transfer girişiminde bulunacağını söylediği kaydedildi.

Maldini'nin bu görüşmede yıldız futbolcu Zaniolo'ya "Seni yazın alacağız" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Galatasarayın yıldızı Nicolo Zaniolo için bomba transfer iddiası Efsaneden mesaj: Seni yazın alacağız

GÜNCEL DEĞERİ 28 MİLYON EURO

Genoa altyapısında yetişen Nicolo Zaniolo daha sonra Fiorentina, Entella, Inter ve Roma'da forma giydi. Yıldız futbolcu için şu ana kadar toplam 23 milyon 550 bin euro bonservis bedeli ödendi. Nicolo Zaniolo'nun güncel piyasa değeri 28 milyon euro.

İtalya Milli Takımı'nın formasını 11 maçta giyen Nicolo Zaniolo, bu süreçte rakip fileleri 2 kez havalandırma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Yazarlar