Dünyadan Futbol Mario Balotelli'den transfer sinyali! Sosyal medyadan paylaştı

Mario Balotelli'den transfer sinyali! Sosyal medyadan paylaştı

07.04.2023 - 18:36 | Son Güncellenme:

Geçen sezon Süper Lig'de Adana Demirspor forması giyen ve şu anki kariyerini İsviçre ekibi Sion'da devam ettiren Mario Balotelli, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla transfer sinyali verdi.

Mario Balotelliden transfer sinyali Sosyal medyadan paylaştı

Sezon başı Adana Demirspor'dan İsviçre temsilcisi Sion'a transfer olan Mario Balotelli, yeni takımına bir türlü alışamadı. Sık sık eleştirilere maruz kalan İtalyan yıldız, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderide şaşırtıcı bir transfer sinyali verdi.

Haberin Devamı

ADANA DEMİRSPOR KARNESİ

Adana Demirspor, geçtiğimiz yaz flaş bir transfer hamlesiyle Mario Balotelli'yi kadrosuna katmayı başarmıştı. Son olarak İtalya Serie B'de Monza forması giyen Balotelli, Türkiye'de sergilediği performansla yeniden dikkatleri çekti. Adana Demirspor ile 2021-22 sezonunda toplam 33 maça çıkan Mario Balotelli; 19 gol, 4 asistlik skor katkısı sağladı.

Mario Balotelliden transfer sinyali Sosyal medyadan paylaştı

SION'A TRANSFER OLDU

Sezon başında Adana Demirspor'dan ayrılmaya karar veren Balotelli, İsviçre Süper Ligi ekiplerinden Sion'a transfer oldu.

MUHTEŞEM BİR KARİYER

Kariyerine İtalya'nın Lumezzane takımında başlayan Balotelli, 2006 yılında Inter altyapısına geçti. Geleceğin en büyük yetenekleri arasında gösterilen yıldız isim 2010 tarihinde 29.50 milyon Euro karşılığında Manchester City'e transfer oldu. Gittiği takımlarda sık sık sorunlar yaşayan İtalyan yıldız ardından sırasıyla Milan, Liverpool, Nice, Marsilya, Brescia ve Monza formaları giymişti.

Haberin Devamı

İtalya Milli Takımı'nın formasını da 36 kez giyen Balotelli, 14 kez gol atmayı başardı.

Mario Balotelliden transfer sinyali Sosyal medyadan paylaştı

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Sion forması giyen Mario Balotelli, İsviçre ekibi ile çıktığı 16 karşılaşmada 5 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, takım arkadaşlarına da 1 kez gol pası verdi.

Mario Balotelliden transfer sinyali Sosyal medyadan paylaştı

GERİ DÖNÜŞ SİNYALİ

İsviçre'de pek de mutlu olmayan Balotelli, Instagram hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu.

Instagram'da takipçileriyle soru-cevap yapan yıldız isme, bir İtalyan taraftar; Napoli'de oynamasını istediğini söyledi. Balotelli'de kendisine gelen bu yanıtı, Napoli'nin yıldız ismi Victor Osimhen'i etiketleyerek paylaştı ve not olarak da "Ne dersin?" sorusunu ekledi.

Victor Osimhen de kendi Instagram hesabından 'Her zaman beklerim' yanıtını verdi.

Balotelli ile Osimhen'in bu paylaşımları, İtalyan yıldızın Serie A'ya geri döneceği şeklinde yorumlandı.

Mario Balotelliden transfer sinyali Sosyal medyadan paylaştı