Galatasaray Galatasaraylı futbolcular isyan etti! '11 kişiye karşı oynamıyoruz'

Galatasaraylı futbolcular isyan etti! '11 kişiye karşı oynamıyoruz'

07.04.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaraylı futbolcular, Başakşehir’e yenilerek kupaya havlu attıkları maçtan sonra hakem kararlarına isyan etti. Soyunma odasında pozisyonları tartışan oyuncuların, “11 kişiye karşı oynamıyoruz! Bu durum psikolojimizi etkiliyor” dedikleri belirlendi.

Galatasaraylı futbolcular isyan etti 11 kişiye karşı oynamıyoruz

Galatasaray’daki hakem öfkesi dinmiyor. Medipol Başakşehir’e 3-2 yenilerek, Ziraat Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda eden sarı-kırmızılılarda hakem kararları oyuncuları da çileden çıkardı. İptal edilen goller ve verilmeyen penaltılar tepkileri beraberinde getirdi. Galatasaraylı futbolcuların, Başakşehir maçından sonra soyunma odasında sezon başından bu yana hakemlerin kendilerine karşı iyi niyetli olmadıklarını dile getirdikleri öğrenildi.

Haberin Devamı

Kendi aralarında pozisyonları tartışan ve hakemleri eleştiren futbolcuların, “Bir değil, 2 değil, 3 değil... 11 kişiye karşı oynamıyoruz! Bu durum saha içinde psikolojimizi de olumsuz etkiliyor” ifadelerini kullandıkları bildirildi. Galatasaray’da maç sonrası özellikle Mertens, Icardi, Torreira ve Muslera’nın soyunma odasında agresif bir tutum sergilediği aktarıldı.

ICARDI: YILIN SOYGUNU

Galatasaraylı futbolcuların maç sonundaki paylaşımları da yaşadıkları öfke selini gözler önüne serdi.
Mauro Icardi, pozisyonlarla ilgili paylaşımının altına, “Bir utanç, bir skandal. Yılın soygunu” şeklinde sert bir paylaşımda bulundu.

Lucas Torreira sosyal medya mesajında, “Her şeye ve herkese karşı Galatasaray olarak her zamankinden daha yakın olmalıyız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Icardi’nin eşi Wanda Nara ile Kaan Ayhan’ın eşi Betül de yaptıkları paylaşımlarla dikkat çektiler.

Galatasaraylı futbolcular isyan etti 11 kişiye karşı oynamıyoruz

NİHAN BURUK'TAN "ORTA" PAYLAŞIMI

Sarı-kırmızılılarda, MHK Başkanı Lale Orta’ya tepki gösteren isimlere, Teknik Direktör Okan Buruk’un eşi Nihan Buruk da dahil oldu. Nihan Buruk üzerinde MHK Başkanı’nın fotoğrafı yer alan ve “2022-23 Süper Lig Lale Orta Sezonu” yazan görseli sosyal medya hesabından paylaştı.

BAY HAFTASINDA ROTASYONUN BEDELİ

Ligde BAY haftası olmasına rağmen Okan Buruk’un Başakşehir maçında rotasyona gitmesi eleştiri konusu oldu. Sarı-kırmızılıların ligde ve kupada yaşadığı son iki yenilginin ortak noktası Nelsson’un sahada yer almamasıydı. Danimarkalı stoper ligdeki Konyaspor maçında cezası nedeniyle forma giremezken kupada ise dinlendirildi.

Nelsson’un yokluğuna Kaan Ayhan ile Abdülkerim’in uyumsuzluğu dikkat çekti. Rashica’nın yedeğe çekilerek hazır olmayan Zaniolo’ya 11’de forma verilmesi ile Oliveira’nın yerine Midtsjö’yü görevlendiren Buruk’un büyük risk aldığı eleştirileri yapıldı.

Galatasaraylı futbolcular isyan etti 11 kişiye karşı oynamıyoruz