Dünyadan Futbol Gareth Bale'den Lionel Messi yorumu! 'Çarmıha gerilmiş bir şekilde eve dönüyorduk'

Gareth Bale'den Lionel Messi yorumu! 'Çarmıha gerilmiş bir şekilde eve dönüyorduk'

22.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Profesyonel futbol kariyerini kısa süre önce noktalayan Gareth Bale, Lionel Messi'nin Inter Miami'ye transferini değerlendirdi.

Gareth Baleden Lionel Messi yorumu Çarmıha gerilmiş bir şekilde eve dönüyorduk

Aktif futbolculuk hayatını kısa süre önce sonlandıran Gareth Bale suskunluğunu bozdu. Golf yapmaya başlayan ve son olarak MLS'te top koşturan Galli yıldız, Lionel Messi'nin Inter Miami tercihini yorumladı.

Haberin Devamı

Gareth Bale, La Liga'da uzun yıllar rekabet halinde olduğu Lionel Messi'yi neler beklediği konusunda dikkat çeken ifadeler kullandı.

Gareth Baleden Lionel Messi yorumu Çarmıha gerilmiş bir şekilde eve dönüyorduk

DEV TAKIMLARDA OYNADI

Southampton altyapısında futbola başlayan Gareth Bale daha sonra Tottenham ve Real Madrid formaları giydi. Gareth Bale, 2022-2023 sezonunda Los Angeles FC'ye imza attı ancak çok kısa süre bir süre sonra futbol kariyerini noktadı.

MESSI, INTER MIAMI'Yİ SEÇTİ

Paris Saint Germain'den ayrıldıktan sonra Barcelona, Al Hilal ve Avrupa'dan önemli takımlardan transfer teklifi alan Lionel Messi, tercihini Inter Miami'den yana kullandı. Arjantinli yıldızın bu tercihini bir dönem rekabet ettiği Gareth Bale yorumladı.

Gareth Baleden Lionel Messi yorumu Çarmıha gerilmiş bir şekilde eve dönüyorduk

MLS'in çok sakin bir lig olduğunu belirten Gareth Bale, "MLS'de her şey çok daha sakin. Real Madrid'de kaybettiğinizde dünyanın sonu gelmiş gibi oluyordu. Çarmıha gerilmiş bir şekilde eve dönüyorduk" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Takımların mağlubiyetlerinin insanları etkilemediğini ifade eden Gareth Bale, "ABD'de yenilgi insanı çok etkilemiyor. Sonuç çok fazla etkilemez, birini kaybettiğinde bir diğerine geçersin" dedi.

Lionel Messi'nin Inter Miami'deki ortama bayılacağını vurgulayan Gareth Bale, "MLS'te yenilgiler çok daha iyi kabul edilir. Nasıl kaybedilir biliyorlar ama aynı zamanda da her galibiyeti şampiyonluk kazazanılmış gibi kutluyorlar. Lionel Messi kesinlikle buraya bayılacak" diye konuştu.

Yazarlar