Gaziantep FK Gaziantep FK'da Erol Bulut depremi! Kimse beklemiyordu

Gaziantep FK'da Erol Bulut depremi! Kimse beklemiyordu

28.04.2022 - 08:54 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Ahmet Çalık sezonun 35. haftasında Gazinatep FK, Fenerbahçe'ye konuk oluyor. Maça bir gün kala Antep temsilcisinde Erol Bulut için bomba bir iddia gündeme geldi.

Gaziantep FKda Erol Bulut depremi Kimse beklemiyordu

Gaziantep FK'da teknik ekip konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kırmızı-Siyahlı ekibin teknik direktör Erol Bulut ile yol ayrımına geldiği iddia edildi. Sezona ilk 10 hedefiyle başlayan ancak bitime 4 hafta kala 15. basamakta bulunan Güney ekibinde Bulut'un ayrılma ihtimali güçlü gözüküyor.

Haberin Devamı

Sadece saha başarısı değil takım içindeki dengelerin de Bulut'un gönderilme sebepleri arasında olduğu belirtildi. Oyuncuların yaptırılan idmanlardan memnun olmadığı ve bu konuda yönetime şikayetlerini ilettikleri, genç teknik adamın takımda kalması halinde ayrılmayı düşündüklerini belirttikleri öğrenildi.

Yönetimin içinde de Bulut'u istemeyen isimlerin olduğu ve genç teknik adamla yola devam etmeye sıcak bakılmadığı öğrenildi. Gaziantep FK'nın yeni sezonda yola yabancı bir teknik adamla devam etmeyi planladığı kaydedildi. (Fanatik)

Gaziantep FKda Erol Bulut depremi Kimse beklemiyordu

Yazarlar