Gaziantep FK Gaziantep FK'da Selçuk İnan'dan Beşiktaş maçı itirafı!

Gaziantep FK'da Selçuk İnan'dan Beşiktaş maçı itirafı!

11.03.2024 - 23:24 | Son Güncellenme:

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.

Gaziantep FKda Selçuk İnandan Beşiktaş maçı itirafı

Süper Lig'in 29'uncu haftasında Beşiktaş engelini 2-0'lık skorla geçen Gaziantep FK'da teknik direktör Selçuk İnan açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Oyuncularının rakibe karşı iyi reaksiyon gösterip, özverili oynayarak iyi mücadele ettiğini belirten Selçuk İnan, “Hak ettiğimiz ve çok isteğimiz 3 puanı aldık. Biraz nefes aldık ama hala işimiz bitmedi” dedi.

Ligde kalma adına Beşiktaş maçının stratejik öneme sahip olduğunu vurgulayan Selçuk İnan, "Beşiktaş puan olarak üst sıralarda değil ama nihayetinde yetenekli oyunculardan oluşan bir takım. Takımda bazı alışkanlıklar var bunu hemen değiştirmek kolay olmayacak. Oyuncularımız ön alan baskısını istediğimiz gibi sahaya yansıtarak golü bulmaları bizi mutlu etti. Buna çok çalıştık ve istedik. Ligde kalan maçlarda işimiz kolay olmayacak. Ligin alt sıralarındaki bütün takımlar neredeyse denk ve puan olarak birbirine yakınlar. Rakiplerimizle sahamızda oynuyor olmak bana göre avantaj değil. Çünkü maç sahada kazanılıyor. O gün inanır ve doğruyu sahaya yansıtırsanız Beşiktaş’ı da yenersiniz herhangi bir takımı da yenebilirsiniz. Zorlu süreç, bugün 3 puan aldık ama işimiz bitmedi. Hedefimiz ligde kalmak ve sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.