Beşiktaş Gedson Fernandes'e dev talip! Transfer gerçekleşirse en pahalı satış olacak

Gedson Fernandes'e dev talip! Transfer gerçekleşirse en pahalı satış olacak

07.05.2023 - 18:17 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkat çeken Gedson Fernandes'e sürpriz bir talip çıktı. Portekizli orta sahanın Serie A devinin transfer listesine dahil olduğu öğrenildi. Gedson Fernandes transferinin beklenen bedelle gerçekleşmesi halinde en pahalı satış olacağı vurgulandı.

Gedson Fernandese dev talip Transfer gerçekleşirse en pahalı satış olacak

Spor Toto Süper Lig'de seri galibiyetler alarak şampiyonluk yarışında geri adım atmayan Beşiktaş'ta Gedson Fernandes, Avrupa devlerinin radarına girdi. Tecrübeli orta sahaya son olarak Serie A devinin ilgi duymaya başladığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Gedson Fernandes transferinde Beşiktaş'ın istediği bonservis bedelinin ödenmesi halinde, siyah-beyazlıların tarihindeki en pahalı satışı olacağının altı çizildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Gedson Fernandese dev talip Transfer gerçekleşirse en pahalı satış olacak

6 MİLYON EURO BEDELLE GELDİ

Beşiktaş, Gedson Fernandes'i sezon başında kadrosuna dahil etti. Portekizli orta saha ile 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzalandı. 24 yaşındaki oyuncu için Benfica'ya 6 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Siyah-beyazlılar, Gedson Fernandes'in bir sonraki satışından Benfica'ya yüzde 50 pay verileceğini açıkladı.

24 yaşındaki orta saha bu sezon Beşiktaş formasını 33 resmi maçta giydi. Tecrübeli orta saha bu müsabakalarda henüz gol sevinci yaşayamadı. Gedson Fernandes'in 5 asist yapması dikkat çekti.

Haberin Devamı

PERFORMANSI BEĞENİ TOPLADI

Geçtiğimiz yaz 6 milyon euro bonservis bedeliyle Benfica'dan transfer edilen Gedson Fernandes, Beşiktaş formasıyla sergilediği başarılı performansla büyük beğeni topladı.

Gedson Fernandese dev talip Transfer gerçekleşirse en pahalı satış olacak

Yeniden Avrupa ekiplerinin radarına giren Portekizli oyuncuyu Aston Villa, Crystal Palace, Fulham ve Lazio yakından takip ediyor. İtalya basınında yer alan habere göre; Serie A ekiplerinden Roma, Gedson Fernandes için harekete geçti.

ROMA DEVREYE GİRDİ

Oyuncunun menajeri ile temaslara başlayan İtalyan ekibin sezon sonunda siyah-beyazlıların kapısını çalması bekleniyor. Gedson Fernandes için geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, "Gedson Fernandes'e resmi teklif yok. 20 milyon Euro üstü teklif gelirse değerlendiririz" dedi. Transferin beklenen rakamla gerçekleşmesi halinde Gedson Fernandes, Cenk Tosun'un ardından Beşiktaş tarihinin en pahalı satışı olacak.

Gedson Fernandese dev talip Transfer gerçekleşirse en pahalı satış olacak

DEV TAKIMLARDA OYNADI

Benfica altyapısında yetişen Gedson Fernandes, 2019-2020 sezonu devre arasında Tottenham'a kiralandı. Tottenham kiralama bedeli olarak Benfica'ya 4 milyon 500 bin euro ödedi. Gedson Fernandes, 2020-2021 sezonunda ise kiralık olarak Galatasaray forması giydi. Sarı-kırmızılılar kiralama bedeli olarak 500 bin euro ödedi.

Gedson Fernandes son olarak geçtiğimiz sezon Rizespor'a kiralandı. Rizespor bu transfer için herhangi bir kiralama bedeli ödemedi. Merkez orta sahanın yanı sıra on numarada da forma giyen Gedson Fernandes'in güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Haberin Devamı

Yazarlar