Beşiktaş Gedson'un ardından Benfica'dan bir transfer daha! Beşiktaş, İstanbul'a davet etti

Gedson'un ardından Benfica'dan bir transfer daha! Beşiktaş, İstanbul'a davet etti

18.06.2022 - 19:36 | Son Güncellenme:

Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş gelecek sezon öncesi iç ve dış transfer hamlelerine hız verdi. Siyah-beyazlılar, Gedson Fernandes ve Romain Saiss'i kadrosuna dahil etti. Emirhan İlkhan'la yeniden anlaşan Süper Lig devinin Benfica'dan bir transfer daha yapmaya hazırlandığı iddia edildi. İşte detaylar...

Gedsonun ardından Benficadan bir transfer daha Beşiktaş, İstanbula davet etti

Beşiktaş'ta gelecek sezon öncesinde alternatifli bir kadro oluşturmak için düğmeye basıldı. Siyah-beyazlılar bu doğrultuda yeni sezon için kadrosuna 2 takviye yaptı. Beşiktaş'ın gündemine Benfica'da forma giyen tecrübeli oyuncunun geldiği öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

GEDSON'DAN TARAFTARA MESAJ

Siyah-beyazlıların geçtiğimiz sezon devre arasında Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirdiği Gedson Fernandes, siyah-beyazlı taraftarlara mesaj gönderdi. Beşiktaş Kulübü'yle transfer için anlaşma sağlayan Portekizli oyuncu bir videoyla taraftarlara "Gelecek haftayı bekleyin" dedi.

Gedsonun ardından Benficadan bir transfer daha Beşiktaş, İstanbula davet etti

ROMAİN SAİSS'İN MALİYETİ AÇIKLANDI

Domagoj Vida'yla yollarını ayıran Beşiktaş'ta savunma hattına ilk takviye yapıldı. Siyah-beyazlılar, Wolverhampton ile sözleşmesi sona eren Romain Saiss'i kadrosuna dahil etti. Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada 32 yaşındaki stoperle 2+1 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi. Romain Saiss'in Beşiktaş'tan yıllık 1 milyon 800 bin euro garanti ücret kazancağı ve müsabakalara göre en fazla 12 bin 500 euro da maç başı ücret alacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

EMİRHAN'LA SÖZLEŞME UZATILDI

Siyah-beyazlılarda bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Emirhan İlkhan yeni anlaşma imzaladı. Süper Lig devinden yapılan açıklamada genç oyuncuyla 3 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlandığı belirtildi.

Gedsonun ardından Benficadan bir transfer daha Beşiktaş, İstanbula davet etti

FORVET ÖNCELİK ANCAK HAMLELER SÜRÜYOR

Valerien Ismael'in transfer raporu doğrultusunda takviye konusunda önceliğini forvete veren Beşiktaş'ta kurmayların diğer bölgeler için de çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; siyah-beyazlılar son olarak gündeminde Portekiz temsilcisi Benfica'da forma giyen Gabriel Pires'i aldı.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Beşiktaş ile Benfica arasındaki transfer görüşmelerinin başladığı belirtildi. Siyah-beyazlıların deneyimli futbolcunun menajerini de görüşmelerde bulunmak üzere İstanbul'a davet ettiği ifade edildi.

Gedsonun ardından Benficadan bir transfer daha Beşiktaş, İstanbula davet etti

SEZONU AL-GHARAFA'DA GEÇİRDİ

Benfica'da geçtiğimiz sezon forma şansı bulamayan Gabriel Pires, Al-Grafa'ya kiralandı. 28 yaşındaki oyuncu takımının formasını 30 müsabakada giydi. Gabriel Pires bu süreçte rakip fileleri 7 kez havalandırdı. Brezilyalı orta saha takım arkadaşlarına 8 gol pası verdi.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK

Portekiz temsilcisine yeni sezon öncesinde geri dönen Gabriel Pires'in Benfica ile olan sözleşmesi 2024'te sona erecek. Tecrübeli orta sahanın güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Gedsonun ardından Benficadan bir transfer daha Beşiktaş, İstanbula davet etti

JUVENTUS'TA DA OYNADI

Vasco altyapısında futbola başlayan Gabriel Pires daha sonra Resende, Juventus, Pro Vercelli, Spezia Calcio, Pescara, Livorno, Leganes, Benfica ve Al-Gharafa'da oynadı. Benfica, 2018-2019 sezonu başında 9 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödeyerek Gabriel Pires'i transfer etti.

Beşiktaş'ın 2021-22 sezonu öyküsü

Yazarlar