Galatasaray Gençlerbirliği'nden Galatasaray'a 17 yaşındaki Umut İslamoğlu için veto!

Gençlerbirliği'nden Galatasaray'a 17 yaşındaki Umut İslamoğlu için veto!

16.01.2024 - 18:21 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı kulüp, Gençlerbirliği'nin 17 yaşındaki stoperi için nabız yokladı. Galatasaray'ın bonservis teklifi kabul edilmedi.

Gençlerbirliğinden Galatasaraya 17 yaşındaki Umut İslamoğlu için veto

Galatasaray scout ekibinin raporu doğrultusunda sürpriz bir ismi gündemine aldı. Sarı-Kırmızılılar, genç futbolcu için harekete geçti.

Haberin Devamı

2 MİLYON LİRALIK TEKLİF
Galatasaray, Gençlerbirliği'nin 17 yaşındaki stoperi Umut İslamoğlu için 2 milyon TL bonservis ücreti ve ikinci satıştan yüzde 10 pay teklif etti.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN VETO
Başkent temsilcisi, Sarı-Kırmızılı kulübün teklifini kabul etmedi. Gençlerbirliği, Umut İslamoğlu için 5 milyon TL bonservis bedeli ikinci satıştan yüzde 30 pay istiyor.

Gençlerbirliği altyapısında yetişen Umut İslamoğlu, sezon öncesinde Başkent ekibi ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. 17 yaşındaki savunmacı sol stoper pozisyonunda görev alıyor.

AKSAKA KİRALANDI
Öte yandan Gençlerbirliği, bonservisi Galatasaray'da olan orta saha oyuncusu Özgür Baran Aksaka'yı sezon sonuna kadar kiraladı.

Başkent kulübünden yapılan açıklamaya göre, Galatasaray altyapısında yetişen 20 yaşındaki futbolcu ile sezon sonuna kadar anlaşıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın 16, 17, 19 yaş altı takımlarında oynadıktan sonra 2022 yılında A takımına yükselen Özgür Baran, Trendyol 1. Lig 2023-2024 sezonunun ilk yarısında ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'da forma giydi

Gençlerbirliğinden Galatasaraya 17 yaşındaki Umut İslamoğlu için veto