Fenerbahçe Çağlar Söyüncü transferinde ters köşe! Kafa karıştıran hamle, resmi teklifi duyurdular

Çağlar Söyüncü transferinde ters köşe! Kafa karıştıran hamle, resmi teklifi duyurdular

16.01.2024 - 11:21 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan ve sarı-lacivertlilerde görüşmelerde bulunan Çağlar Söyüncü transferinde çarpıcı bir gelişme yaşandı. Çağlar Söyüncü için görüşmelerde başlandığı duyurulurken teklifini detayları da belli oldu.

Çağlar Söyüncü transferinde ters köşe Kafa karıştıran hamle, resmi teklifi duyurdular

Fenerbahçe, Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'in ardından Çağlar Söyüncü transferi için de girişimlere başladı. Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'nin İspanya'ya gidip Çağlar ve oyuncunun temsilcisiyle görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. İngiltere'den Fulham ve Portekiz'den Porto'nun da transfer görüşmelerinde bulunduğu Çağlar Söyüncü için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Milli futbolcunun transferi için görüşmelerin başladığı aktarılırken teklifin detayları da belli oldu.

Haberin Devamı

Çağlar Söyüncü transferinde ters köşe Kafa karıştıran hamle, resmi teklifi duyurdular

ÖNCE BONUCCI SONRA KRUNIC

Fenerbahçe, Ocak transfer dönemine hızlı başladı. Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren ve Konferans Ligi'nde final oynamayı hedefleyen sarı-lacivertliler, Union Berlin'den ayrılan Leonardo Bonucci ile Milan'dan Rade Krunic'i renklerine bağladı.

Fenerbahçe, Bonucci'yi 6 aylığına kadrosuna katarken Rade Krunic'e satın alma opsiyonuyla kiraladı. Fenerbahçe'de Samet akaydin ve Umut Nayir'le de yollar ayrıldı. Samet akaydin satın alma opsiyonuyla Panathinaikos'a kiralanırken Umut Nayir ise Trendyol Süper Lig ekiplerinden Pendikspor'a kiralandı.

Çağlar Söyüncü transferinde ters köşe Kafa karıştıran hamle, resmi teklifi duyurdular

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ HAMLESİ

Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'i kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferi için de girişimlerini hızlandırdı. Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'nin İspanya'ya giderek oyuncu ve temsilcisiyle görüşme yaptığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Sports Digitale'de yer alan habere göre Çağlar Söyüncü, İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile görüşme gerçekleştirdi. Çağlar Söyüncü'yle İngiltere'den Fulham ve Portekiz'den Porto'nun da yakından ilgilendiği belirtildi.

Çağlar Söyüncü transferinde ters köşe Kafa karıştıran hamle, resmi teklifi duyurdular

PORTEKİZ'DEN ÇAĞLAR İDDİASI: PORTO TEKLİF YAPTI

Portekiz'den Çağlar Söyüncü hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. A Bola'da yer alan habere göre Porto, Çağlar Söyüncü'nün kiralanması için Atletico Madrid ile görüşmelere başladı. Porto'nun Çağlar Söyüncü'nün kiralanması için Atletico Madrid'e 2 milyon euroluk kiralam teklifi yaptığı ve milli oyuncunun sözleşmesinde yer alan garanti ücretini karşılamayı taahhüt ettiği ifade edildi. Fenerbahçe'nin de Çağlar'ı kiralamak istediği belirtilen haberde Fulham'ın oyuncuyu bonservisiyle kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

A Bola'da yer alan haberde şu ifadeler yer aldı:

"Atl. Madrid'in fazlalık oyuncularından biri olan Çağlar Söyüncü'ye en çok talip olan takımlardan biri de FC Porto. Öğrendiğimize göre Ejderhalar, Atletico'ya kiralama için iki milyon avro teklif etti ve oyuncunun maaşının tamamını ödemeyi taahhüt etti.

Fenerbahçe, Roma, Fulham ve Dortmund'un doğrudan rakipler olarak öne çıkıyor. Fenerbahçe çoktan harekete geçti. Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü ve kulübünü ikna etmek için her şeyi yapıyor. Ocak ayının bu kadar cazip bir profil sunması nadir görülen bir durum ve Fenerbahçe'den daha sağduyulu olan FC Porto, savunma oyuncusunu almak için bir teklifte bulundu. 

Haberin Devamı

Çağlar Söyüncü transferinde ters köşe Kafa karıştıran hamle, resmi teklifi duyurdular

Matteo Moretto, İspanyollar ile Mavi Beyazlılar arasında bir "prensip anlaşmasından" bile bahsediyor ki iki kurum arasındaki mükemmel ilişkiler göz önüne alındığında bu şaşırtıcı Söyüncü'nün gözü Fenerbahçe'de ama yine de Premier Lig'e dönme hayali var ve Fulham ona bu şansı verebilir.

İstanbul kulübünün ısrarı göz önünde bulundurulması gereken bir durum ancak Atl. Madrid hesap kitap yapıyor ve Ocak ayının sonuna kadar stoper için daha fazla talep almayı bekliyor, satış ya da satın alma zorunluluğu olan bir kiralamayı tercih ediyor. İngiltere'den Fulham, stoperi satın almak için İspanyolları ikna edebilecek bir teklif yapmayı düşünüyor ve bu gerçekleşirse oyuncunun FC Porto'ya katılması zor olacak.

Haberin Devamı

Merkezi defans oyuncusu Sérgio Conceição'yu memnun ediyor ve Carmo'nun B takımına düşmesinin ardından Pepe, Fábio Cardoso ve Zé Pedro'dan oluşan defansın kalbindeki sorunu çözecek. Çağlar Söyüncü'nün maaşı 2 milyon euro."

MUNDO DEPORTIVO: FENERBAHÇE SONUÇ ALAMADI

Mundo Deportivo'dan Chema Fuente'nin haberine göre Fenerbahçeli yetkililer Çağlar Söyüncü transferini bitirmek için İspanya'ya geldi. Habere göre Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferinden sonuç alamadı.

Çağlar Söyüncü transferinde ters köşe Kafa karıştıran hamle, resmi teklifi duyurdular

Yazarlar