Giresunspor Giresunspor’da ayrılık! Teknik Direktör Hakan Keleş istifa etti

Giresunspor’da ayrılık! Teknik Direktör Hakan Keleş istifa etti

02.05.2023 - 17:54 | Son Güncellenme:

Son olarak deplasmanda İstanbulspor'a mağlup olan Giresunspor'da Teknik Direktör Hakan Keleş ile yollar ayrıldı.

Giresunspor’da ayrılık Teknik Direktör Hakan Keleş istifa etti

Spor Toto Süper Lig ekibi Giresunspor’da Teknik Direktör Hakan Keleş istifa etti.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında konuk olduğu İstanbulspor'a 1-0 mağlup olan Giresunspor'da Teknik Direktör Hakan Keleş bugün istifa etti. Keleş’in istifasının ardından Giresunspor yönetimi yeni hoca arayışlarına başladı.

110 MAÇTA 44 GALİBİYET, 1.43 PUAN ORTALAMASI

10 Ağustos 2020'de geldiği Giresunspor'dan 2 Mayıs 2023'te ayrılan Hakan Keleş, 44 yıl sonra takımı Süper Lig'e çıkarması nedeniyle taraftarların büyük bir sevgisini kazandı. Kısıtlı bütçe ve transfer yasağı olmasına rağmen mücadeleyi bırakmayan Giresunspor'da 110 maça çıkan başarılı futbol adamı; 44 galibiyet, 25 beraberlik ve 41 mağlubiyetle görevini tamamladı, 1.43 de puan ortalaması yakaladı.

RESMİ AÇIKLAMA

Giresunspor Kulübü Başkanı Nahid R. Yamak'ın kulübün resmi internet sitesindeki açıklamasında, "Giresunspor'umuzun 02/05/2023 Salı günü planlanan antrenmanı öncesinde takımın başında olması beklenen Teknik Direktörümüz Hakan Keleş, yardımcıları vasıtasıyla antrenmana katılmayacağını ve istifa ettiğini kulübümüze iletmiştir. Sonrasında kendisinin istifa etmiş olduğuna ilişkin haberler sosyal medya ve haber sitelerinde yer almıştır. Yaşanan bu süreç sonrasında kendisi ile yollarımızın ayrılması konusunda kulüp avukatlarımız ile teknik direktör Hakan Keleş arasında gerekli görüşmeler başlatılmıştır. Kendisine kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz" denildi.

Haberin Devamı

Yazarlar