Göztepe Göztepe'den Halil Akbunar açıklaması! Resmen transfer oldu

Göztepe'den Halil Akbunar açıklaması! Resmen transfer oldu

08.07.2022 - 13:46 | Son Güncellenme:

Spor Toto 1'inci Lig'de yeni sezona şampiyonluk hedefiyle başlamak isteyen Göztepe, iki transferi bitirdi. Halil Akbunar ile ilgili ise resmi ayrılık açıklaması yapıldı.

Göztepeden Halil Akbunar açıklaması Resmen transfer oldu

Sarı-kırmızılılar Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir'in 18 yaşındaki milli kalecisi Berkin Özgür ve 2'nci Lig temsilcisi 1461 Trabzon'un sol beki Yunus Emre Gedik'in transferi için anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

Başakşehir'in U19 Takımı'nda forma giyen Berkin'in en kısa zamanda İzmir'e gelip sarı-kırmızılı ekiple sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Ayrıca Yunus Emre''in transferinde de bir pürüz kalmadığı ve futbolcunun Göztepe bünyesine dahil olacağı kaydedildi.

Başakşehir altyapısından yetişen Berkin Özgür, geçen sezon U19 takımında 10 maça çıktı. Yunus Emre ise Trabzon temsilcisinde Play-Off'lar dahil 27 karşılaşmada görev aldı. Göztepe'de affedilen ancak taraftarın sert tepki gösterdiği kaleci İrfancan Eğribayat için şu anlık bir teklif gelmediği, 23 yaşındaki kalecinin bir süre daha takımla çalışmalarda yer alacağı öğrenildi.

HALİL AKBUNAR WESTERLO'YA TRANSFER OLDU
Göztepe, kaptan Halil Akbunar'ın Westerlo'ya transfer olduğunu açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; Resmi işlemleri bugün tamamlanan kaptanımız Halil Akbunar'ın transferi ve bonservis bedeli konusunda Belçika ekibi KVC Westerlo ile yapılan görüşmelerde anlaşmaya varılmıştır.

Haberin Devamı

Kaptan Halil'e emekleri için teşekkür ediyor, devam eden kariyerinde başarılar diliyoruz.