Skorer Güneş’i gördüler!

Güneş’i gördüler!

03.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş, dün sabahki idman öncesinde futbolcularla yaklaşık 10 dakikalık bir konuşma yaptı, neler istediğini ve beklentilerini sıraladı

Güneş’i gördüler

Yeni sezon hazırlıklarını Trabzon’da sürdüren Trabzonspor temposunu her geçen gün artırırken, Teknik Direktör Şenol Güneş dün futbolcularıyla konuştu, neler istediğini ve beklentilerini anlattı. Yaklaşık 10 dakika süren görüşmede bordo-mavili oyuncuları bilgilendirdi ve yapılması gerekenleri belirtti.

Haberin Devamı


Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki idmana, izinli olan Burak Yılmaz ile çeşitli takımlarla transfer görüşmeleri yapan Barış Ataş, Tayfun Cora ve Brozek kardeşler ile hasta olan Tolga Zengin katılmadı. U17 takımından İbrahim Demir, 3. kaleci olarak çalışmada hazır bulundu. Avrupa Şampiyonası’nda ülkesinin milli takımında oynayan Polonyalı Adrian da, önceki akşam Trabzon’a gelerek dün ilk antrenmanına çıktı, ilk çalışmasında düz koşu yaptı.


Bordo-mavililer, yapılan istasyon çalışmalarının ardından ikinci bölümünde yarı sahada tek pasa dayalı minyatür kaleli çift kale maç yaptı. Karşılaşmada, kırmızı-takım, beyaz takımı 4-2 mağlup etti. Kırmızı takımın gollerini Henrique (2), Alanzinho ve Zeki Yavru atarken, beyaz takımın golleri Vittek ve Barış’tan geldi.

Haberin Devamı


Ünal Karaman’ın ayrılmasının ardından göreve getirilen Antrenör Özcan Bizati’nin yönettiği kondisyon idmanında oyuncuların oldukça zorlandığı görüldü. Saha etrafından 60 saniyede bir depar atan oyuncular güneşin altına zor anlar yaşadı. Çalışmanın bitiminde, “Hocam arkadaşlar devam etmek istiyor” diyen Volkan’a, Şenol Güneş’in, “O zaman hepiniz biraz daha koşun” yanıtı gülümsemeleri yol açtı.

Yazarlar