Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (19 Şubat 2023)

Günün bomba transfer haberleri (19 Şubat 2023)

19.02.2023 - 09:42 | Son Güncellenme:

TFF, ikinci transfer tescil döneminin 5 Mart tarihine kadar uzatıldığını açıkladı. Süper Lig kulüpleri bu haberin ardından transfer girişimlerini hızlandırdı.

Günün bomba transfer haberleri (19 Şubat 2023)

Türkiye Futbol Federasyonu, yaşanan deprem felaketinin ardından transfer dönemini bir kez daha uzattı. Daha önce 18 Şubat'ta sona ermesi beklenen ikinci transfer tescil dönemi, FIFA'dan alınan izinle 5 Mart'a kadar uzatıldı.

Haberin Devamı

Süper Lig kulüpleri TFF'nin bu açıklamasının ardından transfer girişimlerini hızlandırdı. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizin için derledik...

BEŞİKTAŞ, ROMA'NIN YILDIZINI KAPIYOR

Beşiktaş, Roma’yla sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Stephan El Shaarawy için Bosman Kuralı’nı devreye soktu! Kartal, İtalyan ekibinin ara transferde ayrılığa onay vermemesi sonrasında kontrat bitimine yarım dönem kalan futbolcuyla direkt temaslara başladı. Yönetim, Mısır asıllı İtalyan oyuncuyla yeni sezon için pazarlıklara startı şimdiden verdi. Siyah-Beyazlılar, 30 yaşındaki yıldız isimle şimdi anlaşıp başarılı oyuncuyu sezon sonunda bedelsiz olarak kadrosuna katmayı planlıyor. (FANATİK)

Günün bomba transfer haberleri (19 Şubat 2023)

FENERBAHÇE'DE İLK HEDEF AUBAMEYANG

Haberin Devamı

Fenerbahçe, transfer planlamasında rotayı yıldızlara çevirmiş durumda... Sarı-Lacivertliler'in öncelikli hedefi, İngiliz temsilcisi Chelsea'den Aubameyang. Ancak alternatif isimlerle ilgili de mesai sürüyor. Gabonlu yıldız konusunda olumsuz bir gelişme yaşanırsa, Manchester United'dan Anthony Martial ve Tottenham’dan Moura için temaslar sıklaşacak. (FANATİK)

Günün bomba transfer haberleri (19 Şubat 2023)

GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDE DÜNYA YILDIZLARI VAR

Galatasaray'ın gündemindeki en sürpriz isim şüphesiz Paulo Dybala. 29 yaşındaki futbolcu, çok iyi bir sezon geçirmesine rağmen Roma'dan ayrılma hazırlığında. İtalya dışındaki kulüpler için 12 milyon Euro'luk çıkış maddesi olan Arjantinli süperstarın transferi için Galatasaray her formülü deniyor. Di Maria v eDybala'dan birini kadrosuna katmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, sosyal medyada da kuşatma başlattı! Taraftarlar, Dybala'nın sosyal medya hesaplarına, "Come to Galatasaray (Galatasaray'a gel)" mesajları yağdırıyor. Transferle ilgili görüşlerini her fırsatta dile getiren Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'un Dybala'yı takibe alması da dikkat çeken detaylardan biri oldu. Sezon başında imza attığı Juventus'ta aradığını bulamayan ve bir süredir Galatasaray'la görüşen Angel Di Maria, transferle ilgili bir açıklama yaptı. İtalyan medyasına konuşan 35 yaşındaki futbolcu,"Juventus'ta mutluyum. Ama kulübün bu dönemde bazı ciddi sıkıntıları var. Juventus'la henüz yeni sözleşme konusunda bir görüşmem olmadı. İleride neler olacağını göreceğiz" dedi. Di Maria'nın kontratı sezon sonunda bitiyor ve Galatasaray bu transfere en yakın kulüp olarak görünüyor. Dünya Kupası'nı kazandığı Arjantin Milli Takımı için oynamaya devam etmek istediğini söyleyen tecrübeli futbolcu, "Bir sonraki Copa America'da oynayabileceğime inanıyorum. Bu yüzden Avrupa'da oynamaya devam etmem çok önemli" diye konuştu. Cim Bom'da transfer gündeminin 1 numaralı maddesi Arsen Zakharyan... Dinamo Moskova'nın 19 yaşındaki Rus 10 numarası, aynı zamanda Chelsea'nin de radarında. Sarı-Kırmızılılar, uzayan ara transfer döneminde olmasa bile yaz döneminde bu transferi mutlaka gerçekleştirmek istiyor. Genç yetenek için Moskova temsilcisine 11+2 milyon Euro'luk teklif yapılmış durumda. Galatasaray Yönetimi ve teknik ekip, Zakharyan'ın çok büyük bir star olacağı ve transferin gerçekleşmesi durumunda kulübün çok önemli bir iş başarmış olacağı görüşüne sahip. Bu nedenle Zakharyan konusunda tüm şartlar zorlanacak ve genç oyuncunun Galatasaray'a sıcak yaklaşması da ciddi bir avantaj olarak görülüyor. (FANATİK)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (19 Şubat 2023)

Haberin Devamı

EL KAABİ, KONYASPOR'A TRANSFER OLUYOR

Deprem felaketi sonrası Hatayspor ve Gaziantep FK forması giyen futbolcuların büyük bölümü diğer takımlarla anlaştı. Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin gündemine gelen El Kaabi'nin yeni takımı da belli oldu.

29 yaşındaki golcü futbolcu Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'la anlaştı. Yeşil-Beyazlı ekip Rus ekiplerinin de kadrosuna katmak istediği oyuncunun transferini kısa süre içinde açıklayacak.

Hatayspor'un 2021 yılında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı El Kaabi'nin kulübü ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.
Geçen sezon Hatayspor formasıyla 32 Süper Lig maçında 18 gol atan 29 yaşındaki forvet oyuncusu bu sezon 21 maçta 8 gol, 3 asistlik performans ortaya koymuştu.

Konyaspor'un hücum hattına eski Hatayspor'lu Mame Diouf'dan sonra bir Hataysporlu golcü daha dahil olmuş oldu. (FANATİK)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (19 Şubat 2023)

MASUAKU İÇİN AHMET NUR ÇEBİ DEVREDE

Siyah-beyazlı forma altında bugüne kadar 20 resmi maça çıkan Masuaku, 5 kez daha görev yaparsa sözleşmesindeki 2.2 milyon euro'luk opsiyon maddesi devreye girecek. Beşiktaş yönetimi, West Ham United ile yeniden görüşerek bu maddeyi iptal ettirmek istiyor. İngiliz ekibi, siyah-beyazlıların bu teklifine olumlu yaklaşmasa da Başkan Çebi'nin bizzat devreye girerek işi çözmesi bekleniyor. (FOTOMAÇ)

Günün bomba transfer haberleri (19 Şubat 2023)

SERDAR DURSUN'A TEKLİF YAĞIYOR

Serdar Dursun, Fenerbahçe'nin en çok teklif alan oyuncularından biri. Çin ekibi Changchun Yatai, tecrübeli hücum oyuncusuna önerisini sundu. Ancak Serdar, kariyerini Çin'de devam ettirmek istemediği için bunu geri çevirdi. Hemen ardından Polonya ekibi Rakow da 31 yaşındaki oyuncuyu istedi. Serdar bu öneriyi düşünüyor. (FOTOMAÇ)

Günün bomba transfer haberleri (19 Şubat 2023)

TRABZONSPOR'DAN SÜRPRİZ TRANSFER

Bordo-Mavili kulübün futbol izleme komitesi, sezon sonu için çalışmalarını sürdürüyor. Radardaki oyunculardan birinin Timur Suleymanov olduğu belirtildi. Rus basını, Pari Nizhny forması giyen 22 yaşındaki forvetle Karadeniz ekibinin yakından ilgilendiğini ve sezon sonunda bu transferin bitebileceğini yazdı. 

Kulübüyle kontratı 30 Haziran’da sona erecek olan genç golcünün, sözleşme uzatma teklifini reddettiği ve Türkiye’ye gitmeye sıcak baktığı yazıldı.

Bu sezon Rusya Premier Ligi’nde çıktığı 16 maçta 7 kez rakip fileleri havalandıran Suleymanov, 1.83 boyunda. Hücum bölgesindeki bitiriciliği ile dikkat çeken Suleymanov’un kısa vadede Rusya Milli Takımı’na çağrılması bekleniyor. (FANATİK)

Günün bomba transfer haberleri (19 Şubat 2023)