Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (20 Ocak 2023)

Günün bomba transfer haberleri (20 Ocak 2023)

20.01.2023 - 09:53 | Son Güncellenme:

Türkiye'de transfer penceresinin 12 Ocak'ta açılmasıyla birlikte takımlar kadrolarını güçlendirmeye başladı. Süper Lig'deki tüm transfer gelişmelerini sizler için derledik. İşte ayrıntılar...

Günün bomba transfer haberleri (20 Ocak 2023)

Türkiye'de transfer döneminin resmen açılmasıyla takımlar kadrolarını güçlendirmek adına hamleler yapıyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok ekip ligin ikinci yarısı öncesi önemli yıldızları kadrosuna katmak için girişimlere başladı. İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

Haberin Devamı

HIRVAT YILDIZ GÜNDEMDE

Konyaspor santrfor ve 10 numara transferi için düğmeye bastı. Yönetim, hücum hattına takviye yapmayı hedefleri arasına koydu. Konyaspor , Hırvatistan Ligi’nde Hajduk Split forması giyen Hırvat yıldız Marko Livaja’yı gündemine ekledi. Yeşil-Beyazlılar, 29 yaşındaki forveti yakın takibe aldı.

26 Ağustos 1993 doğumlu Marko Livaja, ülkesi Hırvatistan’ın NK Omladinac takımında futbola başladı. Hajduk altyapısına geçen oyuncu burada profesyonel oldu. Inter, FC Lugano, Cesena, Atalanta, Rubin Kazan, Empoli, Las Palmas ve AEK Atina gibi kulüplerde oynayan yıldız oyuncu, Hajduk Split’e geri döndü. Konyaspor'da Livaja transferini yeni teknik direktör Aleksandar Stanojevic'in istediği belirtiliyor. (Fanatik)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (20 Ocak 2023)

HADZIAHMETOVIC SIRADA

Aboubakar’ı bitiren Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic için de girişimlerini sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, 25 yaşındaki Bosnalı orta saha için Konyaspor’a son olarak 3 milyon euro bonservisin yanı sıra bir oyuncu teklif etti. Konyaspor’un kısa süre içinde Beşiktaş’ın teklifine yanıt vereceği öğrenildi. (Skorer)

Günün bomba transfer haberleri (20 Ocak 2023)

FENERBAHÇE'YE GENÇ STOPER

Adana Demirspor'dan Samet Akaydın'ı kadrosuna katan Fenerbahçe, savunma hattına bir takviye daha yapmak için geri sayıma geçti.

Sarı-lacivertliler kadrosuna genç bir yıldızı katıyor. İsrail ekibi FC Ashdod'da oynayan 18 yaşındaki stoper Maor Yashilirmak, Fenerbahçe'ye geliyor.

Türk pasaportu da bulunan 2005 doğumlu savunmacı için FC Ashdod ile anlaşma sağlandığı ifade edildi. 1.85 boyunda olan Maor, bu sezon FC Ahdod'un U19 takımında yer aldı, UEFA Gençlik Ligi'nde performansıyla alkış topladı. Eski Fenerbahçeli futbolcu Haim Revivo'nun da transferle ilgili olumlu referans verdiği aktarıldı. (Skorer)

2.5 YILLIK İMZA

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, en son Malmö forması giyen 26 yaşındaki orta saha Erdal Rakip'i kadrosuna kattı. Akdeniz ekibinden yapılan açıklamada futbolcuyla 2.5 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

Günün bomba transfer haberleri (20 Ocak 2023)

EMRE BELÖZOĞLU'NUN YILDIZINA DEV TEKLİF

Başakşehir'de bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Youssouf Ndayishimiye'ye dev bir teklif yapıldığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lens'in Ndayishimiye için 12 milyon euroluk bonservis bedeli önerdiği belirtildi. Başakşehir yönetiminin ise bu teklif karşısında nasıl bir karar vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Bu sezon Başakşehir formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 30 maçta 7 gol 1 asist üreten 24 yaşındaki Burundili oyuncu, savunmanın ortasında ve ön liberoda da görev yapabiliyor.

Günün bomba transfer haberleri (20 Ocak 2023)

GALATASARAY'DA SOL BEKE SON ADAY

Scout ekibi tarafından önerilen ve Okan Buruk'tan tam not alan 20 yaşındaki Meksikalı sol bek Omar Campos için Galatasaray kesenin ağzını açtı. Cim Bom, bonservisi cep yakan genç yeteneği geleceğe yatırım olarak düşünüyor.

Aslan sol bek transferinde hareketli günler yaşıyor. Bir yandan yerli takviyesi doğrultusunda temaslarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, diğer taraftan scout ekibinin önerdiği isimler üzerinde yoğunlaşıyor. Bu oyunculardan biri de Omar Campos. Meksika Ligi'nde Santos Laguna takımının formasını giyen 20 yaşındaki Campos, teknik direktör Okan Buruk'tan tam not almış durumda. Bonservis bedeli yüksek olan Meksikalı futbolcu, Galatasaray cephesinde tıpkı Nelsson ve Boey gibi geleceğe yatırım olarak düşünülüyor. (Fanatik)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (20 Ocak 2023)

 FRANSA'DAN STOPER

Savunma hattına takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre rotasını Fransa'ya çeviren siyah beyazlı ekip Reims forması giyen Andreaw Gravillon için resmi teklif yaptı.