Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (31 Ocak 2023)

Günün bomba transfer haberleri (31 Ocak 2023)

31.01.2023 - 09:15 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala resmi hamleler gelmeye devam ediyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Günün bomba transfer haberleri (31 Ocak 2023)

Türkiye'de 12 Ocak'ta başlayan transfer dönemi 8 Şubar'ta sona erecek. Transfer penceresinin kapanmasına sayılı günler kala Süper Lig ekipleri resmi hamleler yapmaya başladı. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Haberin Devamı

İMZAYA YAKIN

Transferde 6 numaraya odaklanan Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic’i kadrosuna katmaya çok yaklaştı. Josef de Souza’nın sakatlık sorunları nedeniyle orta sahaya mutlaka bir takviye yapmayı planlayan siyah-beyazlılar, 25 yaşındaki Bosna Hersekli futbolcu için Konyaspor’la el sıkıştı.

Kartal, Hadziahmetovic için son olarak 3 milyon euro bonservisin yanı sıra 1 milyon euro başarı bonusu ve olası satıştan yüzde 20 pay teklif etti. Yeşil-beyazlılar, Hadziahmetovic’in de Beşiktaş’a gitmeyi çok istemesi nedeniyle bu teklifi kabul etti. Başarılı futbolcunun kulüpteki alacaklarını da bıraktığı ve transferin artık imzaya kaldığı aktarıldı (Skorer)

Günün bomba transfer haberleri (31 Ocak 2023)

ENDRİ ÇEKİÇİ'NİN BONSERVİSİ 2 MİLYON EURO

Konyaspor, Amir Hadziahmetovic'in satışına hazırlanırken bir yandan Endri Çekiçi'ye de talip çıktı. Real Sociedad, Yeşil Beyazlılar'da yıldızı parlayan Arnavut oyuncuyu kadrosuna katmak adına yoğun mesai harcıyor. Sociedad'ın Çekici için 2 milyon Euro bonservis talep ettiği ifade edilirken İç Anadolu ekibi ise 3 milyon Euro'dan aşağı inmek istemiyor. Taraflar arasında pazarlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Oyuncu da İspanya fırsatını değerlendirmeyi çok istiyor. (Fanatik)

Haberin Devamı

TOLGA CİĞERCİ'NİN YENİ ADRESİ RESMEN AÇIKLANDI

Bundesliga'da sıkıntılı günler geçiren ve 17. sırada yer alan Hertha Berlin, Ankaragücü'nde forma giyen Tolga Ciğerci'yi renklerine bağladı. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, bir dönem Alman ekibinde forma giymişti. Tolga bu sezon Süper Lig'de 16 maçta forma giydi, 2 gol attı, 3 asist yaptı. 

Ankaragücü Tolga Ciğerci'nin transferi için Hertha Berlin ile anlaşma sağlandığını resmen açıkladı. Başkent ekibinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Profesyonel futbolcumuz Tolga Ciğerci'nin transferi için Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Tolga Ciğerci'ye bugüne kadarki emekleri için teşekkür ediyor, kariyerinin yeni döneminde başarılar diliyoruz."

Günün bomba transfer haberleri (31 Ocak 2023)

63 MİLYON EUROLUK GOLCÜ

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray için bomba iddia... Sarı Kırmızılı kulübün, Fiorentina'nın 25 yaşındaki golcüsü Luka Jovic'i kiralamak üzere teklif yaptığı ileri sürüldü. Haberin kaynağı İtalyanlar; Çizme basınına göre Galatasaray ile Fiorentina arasında görüşmeler bir süredir devam ediyor. Sezon başında Real Madrid'den bedavaya renklerine bağladığı Jovic'ten beklediği verimi alamayan Serie A kulübünün, genç oyuncuyu kiralık vermek istediği belirtiliyor. Haberin devamında bu transferin gerçekleşmesi halinde en güçlü adayın Galatasaray olduğu, hatta kontrata satın alma opsiyonu gibi bir maddenin eklenmesinin de düşünüldüğü ifade edildi.

Haberin Devamı

HULL CİTY'YE YUNANİSTAN'DAN TAKVİYE

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, Olympiakos forması giyen Konrad de La Fuente’yi satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna kattı. Konrad de La Fuente’nin satın alma opsiyonu 1.7 milyon euro olacak.

Günün bomba transfer haberleri (31 Ocak 2023)

Sırbistan'da yeteneklerini ortaya koyduktan sonra 6.6 milyon Euro'ya Benfica'ya transfer olan, ardından 22 milyon Euro'ya Frankfurt'a imza atan Jovic, Bundesliga'daki müthiş performansıyla 63 milyon Euro karşılığında Real Madrid'in yolunu tuttu. Ancak İspanya'da işler Jovic'in istediği gibi gitmedi. Arada tekrar Frankfurt'a kiralanıp geri dönen Sırp yıldız, son olarak sezon başında bonservissiz olarak Fiorentina'ya transfer oldu. Serie A'da şu ana kadar 3 gol atabilen Jovic, yeniden patlama yapmanın bir yolunu arıyor.

Haberin Devamı

VISCA'NIN YERİNE

Sezon başında kolu kırıldıktan sonra 16. haftada bu kez köprücük kemiğinden sakatlanan Edin Visca, mart ayında sahalara dönecek. Trabzonspor, tecrübeli yıldızın boşluğunu doldurmak için vatandaşını gündeme almıştı: Dino Hotic...

27 yaşındaki başarılı oyuncu, Belçika’da Cercle Brugge forması giyiyor. Pek çok farklı mevkide oynayabilen Hotic, en fazla sağ kanatta görev aldı. Sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi bitecek Boşnak yıldız konusunda Konyaspor da devreye girerken, Hotic’in Trabzonspor’u beklediği ve Bordo-Mavililer’in teklifini görmeden karar vermek istemediği öğrenildi. (Fanatik)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (31 Ocak 2023)

SİVASSPOR TEKLİF

Sivasspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için düğmeye bastı. Kırmızı-beyazlılar, geçtiğimiz günlerde Samu Saiz ile Jordy Caicedo’yu kadrosuna katmıştı.

Yiğidolar bu defa La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano'da forma giyen Fransız oyuncu Randy Nteka’yı renklerine bağlamak istiyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın da istediği 25 yaşındaki futbolcuya teklif yapıldı. Kırmızı-beyazlı kulüp futbolcudan gelecek olan cevabı bekliyor.

Bu sezon İspanyol kulübüyle 11 maçta görev alan ve 221 dakika sahada kalan Fransız orta saha oyuncusunun sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor. 25 yaşındaki oyuncu Linas-Montlhéry, Rayo B ve Fuenlabrada B gibi takımların da formalarını giymişti. (İHA)