Futbol Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

13.05.2023 - 12:08 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Leeds United - Newcastle United: 2.5 Üst

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Leeds United - Newcastle United mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %24’ü karşılaşmada 2.5 üst olacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Murat Fevzi Tanırlı’nın Tercihi

Kaldı 3 maç ve 30 puanla sondan 2.sırada Leeds. 4 maçlığına göreve gelen Sam Allardyce, ilk maçında Man City deplasmanında iyi direndi. 2-0'dan sonra 2-1'i de buldu. İngiltere'nin Yılmaz Vural'ı bu takımı ligde tutabilecek mi? Rakip sezonun en dişlilerinden ve 3.sırada ligi bitirme arzusundaki Newcastle. Geçen hafta ilk 20 dakika tek kale oynadıkları maçta gol bulamayınca 0-2 kaybettiler. Ancak genel oyunları gayet iyi. Hafta adrenalini yüksek maçla başlıyor. Simon Hooper kartı çok seven bir hakem değil. Ev sahibi kaybetmez riski alınabilecek bir maç. 1-1...Kaldı 3 maç ve 30 puanla sondan 2.sırada Leeds. 4 maçlığına göreve gelen Sam Allardyce, ilk maçında Man City deplasmanında iyi direndi. 2-0'dan sonra 2-1'i de buldu. İngiltere'nin Yılmaz Vural'ı bu takımı ligde tutabilecek mi? Rakip sezonun en dişlilerinden ve 3.sırada ligi bitirme arzusundaki Newcastle. Geçen hafta ilk 20 dakika tek kale oynadıkları maçta gol bulamayınca 0-2 kaybettiler. Ancak genel oyunları gayet iyi. Hafta adrenalini yüksek maçla başlıyor. Simon Hooper kartı çok seven bir hakem değil. Ev sahibi kaybetmez riski alınabilecek bir maç. 1-1...

Haberin Devamı

Manchester United – Wolverhampton: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Manchester United – Wolverhampton mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %67’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Manchester United için artık sezonun geri kalanında tek hedef Şampiyonlar Ligi’ne katabilmek için ligi ilk 4 içinde tamamlamak! Liverpool deyim yerinde ise enselerinde… Son haftalarda ilk 4 rekabeti şampiyonluk yarışından daha çekişmeli geçecek gibi! Wolves’ın ise herhangi bir hedefi yok. ManU kazanır.

B. Dortmund – Monchengladbach: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan B. Dortmund – Monchengladbach mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %32’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi

Geçen hafta sonu evinde konuk ettiği Wolfsburg önünde muhteşem bir performans ortaya koyan Dortmund mücadeleyi 6-0 gibi farklı bir sonuçla kazanarak şampiyonluk şansını devam ettirdi. Artık son 3 haftada bütün maçlarını kazanmak zorunda olan ev sahibi ekip 1 puan farkla lider olan Bayern Münih’in takibini sürdürüyor. Mutlaka taraftarının önünde kazanmak adına baskılı bir futbolla maça başlamalarını bekliyorum. M’gladbach ise ligde bu sezon beklentilerin altında kalarak son 3 maçta artık bir hedefleri bulunmuyor. Prestij niteliğinde bir maça çıkıyorlar. Bu karşılaşmada şampiyonluk yolunda kazanmak zorunda olan Dortmund etkili bir performansla maça başlayarak ilk yarıyı önde bitirmelerini bekliyorum.