Galatasaray Haji Wright'tan Galatasaray için transfer sözleri! 'Doğru yolda olduğumu gösterir'

Haji Wright'tan Galatasaray için transfer sözleri! 'Doğru yolda olduğumu gösterir'

05.04.2023 - 20:27 | Son Güncellenme:

Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor'un golcü futbolcusu Haji Wright, bu sezon gösterdiği performans ile tüm dikkatleri çekmiş durumda. Transfer döneminde ismi sıklıkla Galatasaray ile anılan yıldız futbolcu, bu iddialara açıklama getirdi.

Haji Wrighttan Galatasaray için transfer sözleri Doğru yolda olduğumu gösterir

Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Haji Wright, bu sezon attığı goller ile dikkat çekti. Takımın en golcü ismi olan ABD'li futbolcu, gösterdiği performans ile dev kulüpleri peşine taktı. Transfer sezonunda Galatasaray'ın gündeminde olan Wright, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

BAŞKANDAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Haji Wright hakkında iddialı sözler de kullanan Başkan Sabri Gülel, şu an Avrupa’nın en iyi 5 santraforundan birisi olduğunu savundu.

Tecrübeli futbolcunun özelliklerinden bahseden Gülel, “Genç, hızlı, çabuk, atletik, bitiriciliği iyi, fizik gücü yüksek. Bir golcüde olması gereken her şey var. Bu yüzden Avrupa'nın en iyi 5 santrforundan birisi olduğunu düşünüyorum” diye belirtti.

Haji Wrighttan Galatasaray için transfer sözleri Doğru yolda olduğumu gösterir

WRİGHT 20 MİLYON EURO

Haji Wright için en yüksek geliri elde etmek istediklerini söyleyen Gülel, “Şu an kafamızda net bir rakam belirlemedik, ancak ben 20 milyon Euro’ya satmak isterim” sözlerini kullandı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Antalyaspor'un forveti Haji Wright, bu sezon Süper Lig'de 20 resmi müsabakaya çıktı. Söz konusu maçlarda 13 kez rakip fileleri sarsmayı başaran Wright, takım arkadaşlarına da 2 kez gol pası verdi.

Haberin Devamı

Haji Wright'ın Antalyaspor ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haji Wrighttan Galatasaray için transfer sözleri Doğru yolda olduğumu gösterir

İşte Haji Wright'ın beIN Sports'a yaptığı açıklamalar...

Elinden geleni yapmak istediğini dile getiren Haji Wright, "Geleceğimi düşünmek durumundayım. Bugünkü performansımın yarını etkileyeceğini düşünüyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Yaz döneminde benim de kendime göre hedeflerim var" ifadelerini kullandı.

Tek hedefinin Premier League'de oynamak olduğunu dile getiren Wright, "Umarım bir gün Premier League'de futbol oynama şansı bulurum" dedi.

Transfer döneminde ismi Galatasaray ile geçen golcü futbolcu, bu konu hakkında açıklamalarda bulundu. ABD'li futbolcu, "Galatasaray çok büyük bir camia... Fantastik oyunculara sahip. Benim de böyle bir takımla transfer dedikodularım çıkıyorsa, bu benim doğru yolda olduğumu gösterir. Başka da bir şey söylemek istemiyorum" şeklinde konuştu.

Inter iddiaları için konuşan tecrübeli forvet, Tıpkı Galatasaray gibi büyük bir camia. Bu gibi kulüplerle söylentilerimin çıkması, benim için şereftir" dedi.